‘De Battle’ drijft de spanning op: Katja Schuurman verplaatst een ei met een bouwkraan

Gert Verhulst, James Cooke, Katja Schuurman en Najib Amhali gaven weer het beste van zichzelf in ‘De Battle’. Onze Vlaamse tv-sterren stelden niet teleur, maar het was vooral Katja Schuurman die met de aandacht ging lopen. De vrouw slaagde erin om een ei te verplaatsen met een bouwkraan.

“Ik ben helemaal duizelig van de stress", kraamde de Nederlandse presentatrice uit na haar proef. Ook Gert Verhulst voelde zich zenuwachtig bij zijn Eurosongproef. Hij mocht één fout maken, niet meer. Gert slaagde er wonderwel in, maar gaf daarna aan dat de stress niet goed was voor zijn gezondheid. “Ik ga aan de baxter liggen.”

(lees verder onder de video)

James Cooke verbaasde vooral zichzelf met zijn act. “Ik wist niet dat ik zo mannelijk kon zijn”, zei hij na het cheerleaden. Ook Najib Amhali slaagde voor zijn test. Al was hij vooral opgelucht dat hij ‘De Battle’ overleefde. “Ik heb niets gebroken.”

VIER2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Willy Slegers

    Fantastisch zoals die Katja telkens op Najib springt bij een overwinning. En dat met man en kind in de zaal........ Moest het omgekeerd zijn dan was het iets voor METOO. Nu is het nog een paar uitzendingen en dan moeten ze de naam van het programma aanpassen.

  • Dirk Dierckx

    Scenario en veel geknip en geplak.