'Broer van Kevin De Bruyne' moet ermee ophouden, omdat de voetballer het zat is

Kamiel De Bruyne doet zich voor als de broer van Kevin De Bruyne, en raakt zo een uitverkochte match binnen.
VRT Kamiel De Bruyne doet zich voor als de broer van Kevin De Bruyne, en raakt zo een uitverkochte match binnen.
In 'Van Gils en Gasten' kreeg Kamiel De Bruyne zijn eigen rubriek. Elke week probeerde hij zich voor te doen als de broer van voetballer Kevin De Bruyne, in de hoop zo op exclusieve events binnen te geraken. Nu moet hij daar echter mee stoppen, want de échte Kevin is het beu.

Samen met Wannes Deleu trok de 'Sorry Voor Alles'-maker erop uit om kattenkwaad uit te halen. Zo raakte hij al binnen op een uitverkochte voetbalmatch en een VIP-feestje, en dat allemaal omdat zijn achternaam 'De Bruyne' is.

De voetballer wilde het liever zien stoppen, en nam een filmpje op waarin hij hen vriendelijk vroeg om de pogingen te staken. "Ik hoop dat het leuk is geweest om mijn broer te zijn, maar ik denk dat het nu genoeg is geweest. We hadden toch ook geen plek over aan de familietafel voor Kerstmis", grapte hij.

De rubriek zal vanaf nu dus niet meer te zien zijn.
67 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peggy De Smet

  Wisten die idioten op tv dan niet dat ze met een misdrijf bezig waren? Gebruik maken van een valse identiteit is bij mijn weten nog altijd strafbaar. Als dat tegenwoordig allemaal "amusement" op tv is dan vraag ik mij echt af wie daar nog de leiding over heeft???

 • Peter Buyck

  Een valse identiteit als entertainment met optie profitariaat... geen goede tv.

 • aaron lammens

  Ik dacht dat kevin het hoog in zijn bolleke had maar blijkbaar is het zijn broer die weggelopen is uit het zothuis

 • Wim De Vos

  zielige bedoening, skippen

 • Jan De Meyer

  Wat een belachelijk gedoe was me dat !