‘Boer zkt vrouw’ nadert definitieve keuzemoment: onze pronostiek

Boer Jitse Onze gok: Emily
VTM Boer Jitse Onze gok: Emily
Nog heel even afwachten en we weten welke vrouwen voortaan als 'boerin' door het leven gaan. Maar voor de verlossende woorden vallen in 'Boer zkt Vrouw', stellen we zelf een pronostiek op. Welke vrouwen verhuizen naar Duitsland, Noorwegen, Canada, Zuid-Afrika en Australië? En wie keert terug naar België?

In Noorwegen staat de wereld op zijn kop. Daar lijkt de vraag: 'Wie loopt niet weg van Jitse?' De 22-jarige boer had zijn oog laten vallen op Marlies, Christy en Siska. Die laatste gaf net voor vertrek verstek, waarna de eerder afgewezen kandidate Emily terug aan boord werd gehesen. Nadien verliet ook Christy vrijwillig het programma. "Hij is niet de jongen die ik zoek", klonk het. Marlies bleef in tranen achter. Treurde zij om het vertrek van haar vriendin of wou zij zelf liever als eerste terugkeren naar België? Dat ze twijfels heeft, staat vast. Enkel Emily lijkt voor de volle 100% in een relatie met Jitse te geloven. Maar de vraag blijft of Jitse ondertussen ook al iets voor haar voelt.

Je hebt 30% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.