TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 14 maart

Leonardo DiCaprio in The Revenant.
RV Leonardo DiCaprio in The Revenant.
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘The Revenant’, 20u40 op VIER

Leonardo DiCaprio in The Revenant.
RV Leonardo DiCaprio in The Revenant.

Het heeft Leonardo DiCaprio bloed, zweet en tranen gekost om zijn eerste Oscar binnen te halen en het lijkt wel alsof hij dat hier allemaal op één hoop gooide. Letterlijk dan. Kuchend, rochelend en kruipend baant hij zich 2,5 uur lang een weg door het Wilde Westen op zoek naar de moordenaar van zijn zoon. De prachtige natuurbeelden krijg je er gratis bij.

‘Baby Driver, 20u30 op Q2

Ansel Elgort en Kevin Spacey
AP Ansel Elgort en Kevin Spacey

Een manipulatieve Kevin Spacey in de hoofdrol. Tiens, waar hebben we dat nog gehoord? De verguisde acteur doet gelukkig niets af aan de kwaliteit van deze film, waarin vooral de weergaloze openingsscène ons is bijgebleven. Ook de popsoundtrack is geweldig.

‘Far From The Madding Crowd’, 20u25 op Vitaya

Carey Mulligan en Mathias Schoenaerts.
Photo News Carey Mulligan en Mathias Schoenaerts.

Elke reden is goed om Mathias Schoenaerts in bloot bovenlijf te zien. Want dat gebeurt opnieuw in deze film. Reken daarbij nog eens een prima actrice als Carrie Mulligan, een hoop mooie kostuums en wat schattige schaapjes en je komt al een heel eind. 

‘American Made’, 20u30 op VTM

'American Made'
American Made 'American Made'

Een blockbuster van jewelste. Deze actiekomedie uit 2017 heeft alles wat je van een spannende filmavond verwacht: vliegtuigen, oplichterij en Tom Cruise.