TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 10 februari

Down the road

Dieter Coppens - Brenda - Gitte - Sophie - Jamie - Peter - Stijn
Kristof Ghyselinck Down the road Dieter Coppens - Brenda - Gitte - Sophie - Jamie - Peter - Stijn
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Down the road’, 20u40 op Een

Down the road

Dieter Coppens - Brenda - Gitte - Sophie - Jamie - Peter - Stijn
Kristof Ghyselinck Down the road Dieter Coppens - Brenda - Gitte - Sophie - Jamie - Peter - Stijn

Was jij ook zo’n fan van het eerste en tweede seizoen van ‘Down the road’, de reportagereeks waarin Dieter Coppens met enkele jongeren met het syndroom van Down op roadtrip trok? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want vanavond kan je op Een naar de tweede aflevering van het derde seizoen kijken. Daarin trekt Dieter met zes nieuwe reisgezellen naar Spanje en Marokko voor een drie weken durend avontuur.

‘Wereldrecord’, 21u20 op Canvas

Maarten Vangramberen
Dieter Bacquaert Maarten Vangramberen

Ben je zelf geen sporter, maar kan je er wel van genieten om te kijken naar de manier waarop andere mensen zich afbeulen? Goed nieuws voor je innerlijke sportramptoerist, want op Canvas gaat de tweede aflevering van het tweede seizoen van ‘Wereldrecord’ van start. Daarin verdiept journalist (en zelfverklaarde sportfanaticus) Maarten Vangramberen zich in - u raadt het nooit - enkele straffe wereldrecords. Vanavond is het de beurt aan de zevenkamp, en meer bepaald het record dat Jackie Joyner-Kersee vestigde op de Olympische Spelen an 1988.

‘Winteruur’, 23u10 op Canvas

Youp van 't Hek
ANP Youp van 't Hek

‘Winteruur’ is ook nu nog steeds een literair magazine waarin Wim Helsen elke avond een gast uitnodigt voor een gesprek over zijn of haar favoriete tekst en de schoonheid van het geschreven woord. Deze keer is het de beurt aan de Nederlandse cabaretier Youp van ‘t Hek. Wij zijn alvast benieuwd wat hij komt declameren...

‘Beat VTM’, 20u35 op VTM

Voor wie er nog aan twijfelde: dankzij ‘Beat VTM’ is de strijd tussen Bekend en Onbekend Vlaanderen sinds vorige week echt losgebarsten. Nadat Kürt Rogiers (48) zijn uitdaagster Kim (47) vermorzelde tijdens het kappersduel, is het nu de beurt aan Julie Van den Steen (27). Zij neemt het op tegen Sara (26). Zij heeft de sympathieke blondine uitgedaagd om haar te verslaan tijdens het apneuduiken. Wie van beiden het haalt en het beste kan diepzeeduiken zonder zuurstoffles, ontdek je vanaf 20u35... op VTM natuurlijk!

‘Topdokters’, 20u35 op Vier

De fans van ‘Topdokers’ kunnen hun hartje ophalen, want vanavond zendt Vier alweer een nieuwe aflevering uit van deze docureeks. Dit seizoen volgt ‘Topdokters’ prof. Nasser Nadjmi (MKA-chirurg en de ex van Phaedra Hoste), dr. Marijke De Raes (militair spoedarts), dr. Reginald Moreels (humanitair chirurg en voormalig minister), prof. Guy-Bernard Cadière (digestief chirurg), dr. Inge Van Herreweghe (neonatoloog), prof. Willem Ombelet (fertiliteitsarts), prof. Maurice Mommaerts (MKA-chirurg) en dr. Bart Vanderheyden (militair chirurg).