TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 11 november

De cast van ‘Orange Is The New Black’.
IMDB De cast van ‘Orange Is The New Black’.
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Orange Is The New Black’, 22u50 op Q2

De cast van ‘Orange Is The New Black’.
rv De cast van ‘Orange Is The New Black’.

Wie nog geen Netflix-abonnement heeft, maar toch eens wil proeven van het aanbod kan vanaf vanavond terecht bij Q2 voor het allereerste seizoen van het bekroonde ‘Orange Is The New Black’. Deze grensverleggende tragikomische serie volgt het reilen en zeilen in een vrouwengevangenis. En we moeten vast niet uitleggen dat zich daar niet altijd vrolijke taferelen afspelen. 

‘Ooit Vrij’, 20u35 op VIER

‘Ooit Vrij’ volgt het leven van gedetineerden.
VIER ‘Ooit Vrij’ volgt het leven van gedetineerden.

We blijven nog even in de gevangenissfeer, want op VIER kan je sinds kort genieten van de straffe docureeks ‘Ooit Vrij’. Daarin worden gedetineerden gevolgd die mogelijk vervroegd vrijkomen. Aangrijpende tv!

‘13 Going on 30', 20u40 op Vitaya

Jennifer Garner.
IMDB Jennifer Garner.

Toch maar liever een goeie romantische komedie met alles erop en eraan? Op Vitaya kan je de klassieker ‘13 Going on 30' herbekijken. Jenna droomt er op haar dertiende verjaardag van om dertig en succesvol te zijn. Haar wens komt uit en de volgende dag wordt ze wakker als journaliste - blijkbaar is dat de meest succesvolle job - en heeft ze een professionele hockeyspeler als vriend. Maar uiteraard verloopt dat niet van een leien dakje. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.