TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Dinsdag 30 april

rv
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘De Columbus’, 20u40 op Eén

© VRT - Liefhebbers

Vorig jaar konden we al een eerste keer kennismaken met ‘De Columbus’, de reportagereeks van Wim Lybaert waarin hij er telkens met een andere gast op uit trekt in zijn tot mobilhome omgebouwde bus. Televisiekok Jeroen Meus kreeg vorige week de eer om het tweede seizoen mee op gang te trappen, vandaag is het de beurt aan Philippe Geubels om met Wim op reis te gaan.

‘Baptiste’, 21u40 op Een

BBC/Two Brothers/Sofie Van Miegh

Meer zin om Barbara Sarafian, Boris Van Severen en tal van andere toppers aan het werk te zien in een internationale spin-off van ‘The Missing’? Stem dan om 21u40 zeker af op Eén, want zij zenden vanavond de eerste aflevering van ‘Baptiste’ uit. Daarin speelt Sarafian Martha, het hoofd van de Amsterdamse politie. Zij moet samenwerken met haar oude vlam Julien om de verdwijning van een hoertje te onderzoeken. En wij maar denken dat Baantjer zich daarmee in stilte bezighield...

‘Kan iedereen nog volgen?’, 20u35 op VTM

Kan iedereen nog volgen? - Lieven Scheire
VTM Kan iedereen nog volgen? - Lieven Scheire

Lieven Scheire ontvangt vandaag Rani De Coninck en drie mannen ‘waar de make-up afdeling nog zelfs niet aan wil beginnen’: zanger Tom Helsen en comedians Wouter Deprez en Henk Rijckaert. Samen met Lieven buigen ze zich over verschillende gadgets die al dan niet binnenkort ons leven beter, plezanter en properder moeten maken. Of dat ook lukt? Dat ontdekt je vanaf 20u35 op VTM!

‘Aanrijding in Moscou’, 20u35 op Q2

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Nee, niet ieder liefdesverhaal begint als een sprookje. Kijk maar naar ‘Aanrijding in Moscou’, waar de 41-jarige huisvrouw Matty op een parkeerterrein tegen de truck van de 29-jarige Johnny (beestig bangelijk doef doef). Verrassend genoeg blijkt die weinig romantische ontmoeting het begin te zijn van een atypische, maar mooie romance...

‘Ramsay’s 24 Hours to hell and back’, 20u40 op Vitaya

Gordon Ramsay - angry
rv Gordon Ramsay - angry

Ben jij in het diepste van je ziel in feite een onverbeterlijke ramptoerist(e)? Dan moet je om 20u40 naar Vitaya kijken. De Britse kok en fulltime brulboei Gordon Ramsay probeert daar in ‘Ramsay’s 24 hours to hell and back’ immers om op één dag tijd een restaurant in moeilijkheden weer succesvol te maken. Dat er geroepen en getierd wordt, zal ongetwijfeld niet verbazen. Onze tip: een shotje per keer dat Gordon ‘f*ck’ zegt. Wedden dat u na vijftig minuten niet meer weet waarom u dit aanvankelijk een goed idee leek?
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.