TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 18 mei

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Eurovisiesongfestival’, 21u00 op Eén

Nu onze Eliot al in de halve finale zijn boeltje mocht pakken in Tel Aviv, rest ons niets anders dan te supporteren voor Nederland. Gelukkig hebben onze buren dit jaar met ‘Arcade’ van Duncan Laurence een meer dan behoorlijk nummer ingestuurd. Laurence is topfavoriet voor de zege, maar hij krijgt stevige concurrentie van onder meer Italië, Zweden en Rusland.

‘The Amazing Spiderman’, 20u30, VTM

Andrew Garfield
rv Andrew Garfield

Een superheldenonderonsje vanavond op VTM en VIER. Fans van Andrew Garfield stemmen of op VTM voor zijn puike interpretatie van ‘Spiderman’, als er nóg iets meer spierballengerol aan te pas mag komen, kan je ook kiezen voor Supermanfilm ‘Man of Steel’ op VIER.

‘Django Unchained’, 20u25, Q2

Christoph Waltz en Jamie Foxx in 'Django Unchained'.
ap Christoph Waltz en Jamie Foxx in 'Django Unchained'.

Minder spierballen, maar des te meer verbale spitsvondigheden en geweerschoten zijn er dan weer op Q2, alwaar Quentin Tarantino ons zijn allereerste Western voorschotelt. Niet alleen het bloed, maar ook het spelplezier spat van het scherm.

‘Maid in Manhattan’, 20u25, VIJF

Jennifer Lopez en Ralph Fiennes
rv Jennifer Lopez en Ralph Fiennes

‘Don’t be fooled by the rocks that I got, I’m still Jenny from the block’, zong Jennifer Lopez ooit. Dat nummer zong ze eigenlijk niet zelf maar enfin, u begrijpt de boodschap. In deze zeemzoete romantische keert La Lopez terug naar haar roots en speelt ze een kamermeisje in Manhattan die opeens een ander leven krijgt als ze de kleren van een hotelgast aantrekt en opeens aanzien wordt als belangrijk. Stroperig en plakkerig als honing, maar wat is daar op tijd en stond mis mee?
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dick van Aggelen

    Ik gok: Nederland op 3.