TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Tom Waes

Antwerpen

November 2018
Kristof Ghyselinck Tom Waes Antwerpen November 2018
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘The Pier’, vanaf vandaag op Play & Play More

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ook zo’n grote fan van ‘La Casa de Papel’? Dan is ‘The Pier’, dat door dezelfde mensen gemaakt werd, misschien wel iets voor jou.  Daarin heeft ‘El Profesor’ - die ook in ‘La Casa de Papel’ zit - een van de hoofdrollen te pakken. Al draait het verhaal zelf om Alexandra, een jonge vrouw die wordt geconfronteerd met haar grootste nachtmerrie als ze door de politie wordt opgebeld om het levenloze lichaam van haar man te identificeren. Het lijkt om zelfmoord te gaan, maar daar heeft Alexandra zo haar twijfels bij...

‘Reizen Waes Europa’, 20u op Een

Reizen Waes Europa: Tom Waes op reis door onbekend Europa.
VRT Reizen Waes Europa: Tom Waes op reis door onbekend Europa.

Je bent het misschien vergeten, maar Oekraïne is nog altijd een land in oorlog. In 2014 annexeerde Rusland een stuk van Oekraïne en meteen daarna ontstond er een gewapend conflict in het oosten van het land. Reden genoeg dus voor Tom waes om daar de situatie eens met eigen ogen te gaan aanschouwen. En ook reden genoeg om er twee afleveringen aan te wijden, zo blijkt. Vanavond krijgt u het eerste deel voorgeschoteld van dit tweeluik.

‘The Boy in the Striped Pajamas’, 23u30 op BBC 2

The Boy in the Striped Pyjamas
DOCUMENTATION The Boy in the Striped Pyjamas

Dat oorlog niet tof is, heeft u ondertussen al wel door. Maar omdat wij na ‘Reizen Waes’ toch nog graag eens op hetzelfde nageltje kloppen, willen we u ook ‘The Boy in the Striped pajamas’ aanraden op BBC 2. Daarin volgen we het Duitse jongetje Bruno (Asa Butterfield) tijdens de tweede wereldoorlog. Wanneer zijn vader promotie maakt bij de SS, moet het gezin verhuizen vanuit Berlijn naar het platteland. Daar ziet Bruno voor het eerst een concentratiekamp...
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Cooks

    Ja het is dikwijls moeilijk kiezen tussen het enorm aanbod herhalingen.