TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Vrijdag 8 november

Belgium's Got Talent
VTM Belgium's Got Talent
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Belgium’s Got Talent’, 20u40 op VTM

Belgium's Got Talent: Vilja Duo
VTM Belgium's Got Talent: Vilja Duo

Van de kandidaten die vanavond aantreden in de tweede studioshow van ‘Belgium’s Got Talent’ herinneren wij ons vooral Vilja Duo, die tijdens de auditieronde halsbrekende en adembenemende toeren uithaalde in de nok van de Antwerpse stadsschouwburg. Verder maken ook Golden Buzzers Lola McQueen en BAR-CODE hun opwachting vanavond. 

‘Sherlock Holmes: A Game of Shadows’, 20u35 op VIER

Noomi Rapace en Robert Downey Jr.
AP Noomi Rapace en Robert Downey Jr.

Echte Sherlock-fans waren niet echt opgetogen over deze Amerikaanse reïncarnatie van de oer-Britse detective. Maar voor wie houdt van een flinke geut spanning en actie is deze interpretatie van Guy Ritchie zeker niet verkeerd. Is Robert Downey Jr. trouwens ooit echt verkeerd?

‘The Secret Life of Walter Mitty’, 23u30 op VTM

Misschien wat laat op de avond, maar deze feelgoodkomedie van en met Ben Stiller is eigenlijk echt de moeite om wakker te blijven (of om uw digibox in te stellen). Droogkomisch, melancholisch én met prachtige natuurbeelden.

Ben Stiller
rv Ben Stiller1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tom Araya

    Gewoon op stap gaan. Er is (weeral) geen hol op tv.