TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zondag 26 mei

De Stem Van Vlaanderen
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

Iedere keer opnieuw een interessant kijkcijferwedstrijdje, die verkiezingen. Op één neemt Martine Tanghe de honneurs waar, op VTM is Stef Wauters de grote man. Beide zenders staan de hele dag in het teken van de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen. Om de politici te ontvangen hebben zowel VTM als VRT hun tenten opgeslagen aan het Vlaamse parlement in Brussel.

‘Mission Impossible’, 20u35 op CAZ

Tom Cruise in Mission Impossible
Mission Impossible Tom Cruise in Mission Impossible

Allereerste ‘Mission: Impossible’-film, die van alle vervolgfilms nog het dichtst aanleunt bij de gelijknamige spionageserie van de jaren 60. Hoewel de film een heel aantal actiescènes bevat, komt het geheel over als een intelligente spionagethriller met een intrigerend verhaal dat pas na enkele kijkbeurten volledig duidelijk wordt.

‘Sahara’, 21u45 op Q2

Matthew McConaughey in 'Sahara'
rv Matthew McConaughey in 'Sahara'

De makers van deze avonturenfilm hadden gehoopt dat de naam Dirk Pitt evenwaardig zou worden aan die van Indiana Jones, maar de magere financiële opbrengst maakte snel komaf met die hoop. Dat neemt niet weg dat ‘Sahara’, met Matthew McCounaughey als de centrale avonturier, erg vermakelijk is
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.