TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Donderdag 23 mei

Al Pacino als Tony Montana in 'Scarface' uit 1983
rv Al Pacino als Tony Montana in 'Scarface' uit 1983
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Scarface’, 20u40 op CAZ

Scarface
rv Scarface

Volgens heel wat filmliefhebbers is deze klassieker van Brian De Palma uit 1983 de beste gangsterfilm die ooit werd gemaakt. Al Pacino is onnavolgbaar als een Tony Montana die als Cubaanse vluchteling een drugsimperium opbouwt in Miami. Vorig najaar gingen de opnames van een remake van start.

‘Is er een dokter in de zaal?’, 21u05 op Eén

Is er een dokter in de zaal - Philippe Geubels
VRT Is er een dokter in de zaal - Philippe Geubels

Stand-upcomedian, interviewer in ‘Taboe’ en nu ook nog quizmaster. Philippe Geubels stelt al voor de vierde weken een reeks vragen aan zijn panel over zijn favoriete onderwerp: gezondheid. Dat panel bestaat deze keer uit Erhan Demirci, Jeroen Baert, Soe Nsuki en Alex Agnew.

‘Gold’, 20u35 op Q2

Matthew McConaughey in 'Gold'
Van Tine Dennis/Sipa USA USA Matthew McConaughey in 'Gold'

McConaughey kwam voor zijn rol als pafferige goudzoeker bijna twintig kilo bij en zet naar verwachting een knappe vertolking neer. Losjes gebaseerd op een waargebeurd schandaal uit 1993, waarbij een mijnbedrijf in Indonesië zogezegd op een geweldig lucratieve goudader was gestoten.

‘Groeten uit’, 20u35 op VTM

Shania Gooris, Kelly Pfaff, Sam Gooris, Kenji Gooris
Medialaan Shania Gooris, Kelly Pfaff, Sam Gooris, Kenji Gooris

Drie seizoenen reisde An Lemmens met enkele bekende Vlamingen naar het jaar waarin ze twaalf waren. Bij deze start van de herhalingen van het tweede seizoen, vertoeft Lemmens in het gezelschap van Kelly Pfaff, haar manlief Sam en hun kinderen Shania en Kenji. Zij keren terug naar het jaar 1989.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.