TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 9 november

Charlize Theron
Filmdepot Charlize Theron
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Mad Max: Fury Road’, 20u25 op VIER

Tom Hardy en Charlize Theron
Mad Max: Fury Road Tom Hardy en Charlize Theron

Petrolheads die een reïncarnatie van ‘Mad Max’ (1979) vooraf op cynisme onthaalden, kregen ongelijk. George Miller nam voor deze razende actiefilm opnieuw plaats in de regiestoel en leverde een plaatje af dat gonst van adrenaline, geflipte stunts en een snoeiharde soundtrack. Oh, en Charlize Theron is opnieuw geweldig. Vanavond in première.

‘Alleen Elvis blijft bestaan’, 22u20 op Canvas

Dr Wim Distelmans
Kristof Ghyselinck Dr Wim Distelmans

Wim Distelmans is dé autoriteit als het gaat om euthanasie en een waardig levenseinde. Zo was hij onlangs nog nauw betrokken bij het overlijden van Marieke ‘Willemie’ Vervoort. Bij Thomas Vanderveken bespreekt hij anderhalf uur lang zijn favoriete beeldfragmenten die hem tekenden. 

‘Hannibal’, 23u30 op VTM

Anthony Hopkins
kos Anthony Hopkins

De opvolger van Oscar-klassieker ‘Silence of the Lambs’ werd over het algemeen niet laaiend enthousiast onthaald, maar eigenlijk is er niets mis met deze thriller. Jodie Foster haakte dan misschien wel af, maar Sir Anthony Hopkins is opnieuw helemaal in zijn element.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.