Tv-kijkers verbaasd over transformatie Debby Pfaff: “Wat is er met haar uiterlijk gebeurd?”

Kristof Ghyselinck
Aandachtige kijkers van het VIER-dansprogramma ‘Dancing With the Stars’ hebben haar al meerdere keren gespot: Debby Pfaff (44), oudste dochter van Carmen en Jean-Marie Pfaff. Debby gaat - samen met haar man Nicolas Liébart - elke week haar jongere zus Kelly aanmoedigen, die volgens veel kijkers dé topfavoriet is om de wedstrijd te winnen. Tijdens haar passage op het kleine scherm viel vooral het uiterlijk van Debby op: volgens de kijkers is ze haast onherkenbaar veranderd. Dat schrijft weekblad TV Familie. 

Kelly Pfaff danste ook afgelopen zondag weer voortreffelijk. Maar ze was ook erg emotioneel. De herinneringen aan het overlijden van haar grootvader werden opgerakeld, vandaar. “Ik heb drie jaar niet over hem kunnen spreken”, snikte Kelly. “Ik was erg boos dat hij gestorven is. Ik heb geen tijd gehad om te rouwen.” De camera zoomde ook op Debby in, die - net als haar zus - haar tranen wegveegde. 

Maar wat heel wat kijkers blijkbaar opvalt en wat diverse lezers ook laten weten aan TV Familie: Debby Pfaff ziet er heel anders uit dan pakweg tien jaar geleden. Debby is altijd al een knappe vrouw geweest, maar het is volgens de kijkers inderdaad zo dat ze nu glamoureuzer oogt, meer zoals een ‘echte’ Hollywoodster.

Debby Pfaff ziet er tegenwoordig helemaal anders uit dan toen ze nog te zien was in ‘De Pfaffs’ op VTM.
Kristof Ghyselinck/VTM Debby Pfaff ziet er tegenwoordig helemaal anders uit dan toen ze nog te zien was in ‘De Pfaffs’ op VTM.

Géén chirurgie

“Bedankt voor het compliment”, reageert Debby zelf in het weekblad. “Maar uiteindelijk... Ik begrijp niet goed waarom mensen vinden dat ik hard veranderd ben. Waarschijnlijk omdat ik niet zo vaak meer in de media kom. Mijn haar is langer en blonder dan vroeger. En ja, ik heb een nieuwe bril. Maar voor de rest... Ik gebruik gewoon goeie gezichtscrèmes”. Van chirurgische ingrepen is volgens Debby geen sprake. “En als dat wél het geval was geweest, zou ik dat gerust toegeven. Ik ben zelfs voorstander van plastische chirurgie.”

Debby maakt er geen geheim van dat ze ooit haar boezem liet verfraaien door plastisch chirurg Bart Decoopman. Hij is ook degene die het gezicht van de door gezondheidsproblemen geplaagde Carmen Pfaff heeft ‘opgefrist’. Met een schitterend resultaat. Debby vertelde ooit: “Of ik gewonnen ben voor plastische chirurgie? Wel, ik heb daar totaal geen schrik van. Als het je persoonlijkheid verbetert of ervoor zorgt dat je beter met jezelf kan omgaan, dan moet je dat doen. Ik heb zelf een borstvergroting ondergaan. Ik schaam mij daar niet voor. Ik voel me er veel beter bij.”

(lees verder onder de foto)

Dieter Bacquaert

Haartransplantatie

Debby’s echtgenoot Nicolas trok vorig jaar overigens naar Turkije, om in een gespecialiseerde kliniek een haartransplantatie te laten uitvoeren. Ook sterrenchef Wout Bru en zanger/presentator Filip D’haeze waren mee naar Istanboel gereisd voor eenzelfde operatie.
90 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Babette Demuynck

  Ik dacht eerst dat foto2 de verandering was en dacht "ja ze is wel wat mooier, vooral natuurlijker", blijkt dat ze naar foto 1 is gegaan...

 • Jennifer Peeters

  Ik vind het niet mooi. Ze heeft precies een plastieken gezicht!!!

 • Pets Tamara

  Heel mooi Debbie !!

 • patricia meeus

  Je bent gelukkig je straalt en dat je een bescheiden maar mooi karakter hebt dat weten de mensen niet dat jou niet kennen !!! Blijven wie je bent .. top madam

 • Annie Darden

  Waarom niet toegeven ? Je ziet toch dat er van alles is gebeurd met haar gezicht. Het heeft geen uitdrukking meer en volgens mij heel veel Botox ! Vind ze zeker niet mooier op geworden, maar ja, ieder zijn keuze.