Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven.
Volledig scherm
Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven. © Photo News

Tumor ontdekt bij ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid Ray Cokes: “Ik ga hier sterker uitkomen”

ShowbizzDe Britse televisiepresentator Ray Cokes (63), die in het verleden regelmatig in ons land op televisie te zien was, heeft een tumor op zijn nier. Dat heeft Cokes zelf laten weten via een uitgebreide post op zijn Facebookpagina. “Ik doe mijn best om positief te blijven”, klinkt het optimistisch. 

3 reacties

 • josianne keppens

  2 jaar geleden
  denken allen aan je! sterkte!
 • Darry Schouppe

  2 jaar geleden
  Veel moed Ray, heb hetzelfde voorgehad begin dit jaar. Tumor ook verwijderd. Geen uitzaaiingen en nu hopen dat alles goedkomt.
 • willy paesen

  2 jaar geleden
  Spoedig herstel en sterkte
 1. Dwayne ‘The Rock’ Johnson ziet er plots helemaal anders uit nadat dochters hem make-over geven: “Nu ben je een meisje!”
  Play
  CELEBRITIES

  Dwayne ‘The Rock’ Johnson ziet er plots helemaal anders uit nadat dochters hem make-over geven: “Nu ben je een meisje!”

  Dwayne Johnson (50), bekend als ‘The Rock’, heeft op Instagram een opmerkelijke video van zichzelf gedeeld. Daarin is hij niet te zien met zijn bekende kalende kop, maar wel met een opvallend fluoroze gezicht. De schuldigen zijn z’n twee dochters: Jasmine (7) en Tia (4). Wanneer de Zoom-meeting van hun vader wordt afgelast, besluiten ze zich volledig uit te leven. Ook een snor, baard en getekende wenkbrauwen kunnen niet ontbreken. ‘The Rock’ laat alles maar begaan. “Er komt een tijd dat dit hen niet meer interesseert”, besluit hij.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. “Ze kon niet stoppen met Rachel uit ‘Friends’ te spelen”, een exclusief gesprek met ‘Murder Mystery’-koppel Adam Sandler en Jennifer Aniston
  Play
  Showbits
  1

  “Ze kon niet stoppen met Rachel uit ‘Friends’ te spelen”, een exclusief gesprek met ‘Murder Mys­tery’-kop­pel Adam Sandler en Jennifer Aniston

  Ze houdt van België, meer specifiek van ons design en onze architectuur. Dat vertelt wereldster Jennifer Aniston - voor eeuwig Rachel uit ‘Friends’ - in een exclusief videogesprek met HLN Showbits, samen met haar co-ster Adam Sandler. Aanleiding is het vervolg op de Netflix-hit ‘Murder Mystery ’, opnieuw een film doorspekt met veel humor en straffe actiescènes. Zo komisch als het duo acteert in de film, probeert het nu het gehele interview lang de naam van onze journalist Jarne Rediers uit te spreken. Van ‘Djarnie’ tot ‘Jurger’, het gaat werkelijk alle kanten op.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Opvallend: zowel prins Harry als Elton John trekken persoonlijk naar de rechtbank voor privacyzaak
  Royalty

  Opvallend: zowel prins Harry als Elton John trekken persoon­lijk naar de rechtbank voor privacy­zaak

  In Londen ging vandaag een rechtszaak tegen Associated Newspapers van start. Verschillende beroemdheden, zoals prins Harry (38), Elizabeth Hurley (57) en Elton John (76), spanden die aan. Ze beweren dat de uitgever van onder meer de Britse krant ‘The Daily Mail’ hun telefoon heeft afgetapt en zo hun privacy heeft geschonden. Opvallend: zowel Harry als Elton John waren persoonlijk aanwezig tijdens de hoorzitting, terwijl ze daar voorlopig nog weinig te zoeken hebben. Een duidelijk teken van het belang dat ze aan de zaak hechten.