Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven.
Volledig scherm
Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven. © Photo News

Tumor ontdekt bij ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid Ray Cokes: “Ik ga hier sterker uitkomen”

ShowbizzDe Britse televisiepresentator Ray Cokes (63), die in het verleden regelmatig in ons land op televisie te zien was, heeft een tumor op zijn nier. Dat heeft Cokes zelf laten weten via een uitgebreide post op zijn Facebookpagina. “Ik doe mijn best om positief te blijven”, klinkt het optimistisch. 

3 reacties

 • josianne keppens

  2 maanden geleden
  denken allen aan je! sterkte!
 • Darry Schouppe

  2 maanden geleden
  Veel moed Ray, heb hetzelfde voorgehad begin dit jaar. Tumor ook verwijderd. Geen uitzaaiingen en nu hopen dat alles goedkomt.
 • Willy Paesen

  2 maanden geleden
  Spoedig herstel en sterkte
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Is het een strandhuis of een bunker? Kanye West koopt artistieke villa in Malibu voor bijna 50 miljoen euro
  Celebrities

  Is het een strandhuis of een bunker? Kanye West koopt artistieke villa in Malibu voor bijna 50 miljoen euro

  Nu hij de echtelijke woning die hij met Kim Kardashian (40) deelde moet verlaten, heeft Kanye West (44) een nieuw optrekje in Californië gekocht. Volgens de New York Post legde de rapper 57,25 miljoen dollar (een kleine 49 miljoen euro) neer voor een strandhuis in Malibu. Voor West is het een artistiek pand waar hij zijn kinderen in wil grootbrengen, maar sommigen zien er meer een militaire bunker in.