Megan Desaever en Dennis, in betere tijden.
Volledig scherm
Megan Desaever en Dennis, in betere tijden. © Instagram

Troubles in het belastingparadijs? Verloving ‘Temptation’ Megan en Dennis lijkt alweer voorbij

BVNadat Megan Desaever eind december voor de charmes viel van Dennis Roos, vormde een restaurant in Dubai na amper vijf weken het decor van zijn huwelijksaanzoek. Al lijkt het sterk dat het tweetal effectief naar het altaar zal schrijden. Amper zeven dagen na dé vraag, lijkt de romance tussen Megan en Dennis alweer over and out.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Prins Harry hard voor familie in rechtzaak: "Ik werd afgeluisterd en ze verzwegen dat"
  Royalty

  Prins Harry hard voor familie in rechtzaak: "Ik werd afgeluis­terd en ze verzwegen dat"

  Zelfverzekerd, én met de glimlach op de mond. Zo wandelde prins Harry gisteren het gerechtsgebouw binnen voor de rechtszaak tegen Associated Newspapers, de uitgever van onder meer de Britse krant ‘Daily Mail’. Ook op de tweede procesdag ging het er stevig aan toe. Zo haalde de broer van prins William andermaal uit naar z’n familieleden, met wie hij op gespannen voet leeft. “Er is informatie voor mij achtergehouden”, stelt hij.