Tristan uit 'Boer Zkt Vrouw' is voortaan te zien op PlattelandsTV.
Volledig scherm
Tristan uit 'Boer Zkt Vrouw' is voortaan te zien op PlattelandsTV. © rv

Tristan uit ‘Boer Zkt Vrouw’ debuteert als reporter op PlattelandsTV

ShowbizzTristan Swennen (25) heeft de smaak van televisie serieus te pakken. Vorig jaar zocht hij nog tevergeefs naar een lief in het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw’ en nu duikt hij op als reporter voor de digitale televisiezender PlattelandsTV waarin hij zelf op bezoek gaat bij boeren. Tristan hoopt in de toekomst op nog meer televisiewerk.

0 reacties

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 1. Crisis baart ook theatermaker James Cooke zorgen: “Ik zou liegen als dat niet zo was”
  Play
  Showbits
  5

  Crisis baart ook theaterma­ker James Cooke zorgen: “Ik zou liegen als dat niet zo was”

  James Cooke heeft voor z’n nieuwe theaterproductie ‘Moord op de Orient Express’ opnieuw een topcast kunnen strikken. Warre Borgmans kruipt in de huid van Hercule Poirot en daarnaast rijden ook onder meer Ianthe Tavernier, Marilou Mermans en Barbara Sarafian mee op de legendarische trein. “Dat is nodig als we willen dat mensen naar het theater blijven komen”, legt James uit. Want ook de entertainment-business lijdt zwaar onder de crisis. “Maar bij ons kunnen mensen even de knop omdraaien en genieten”, vult hij aan. ‘Moord op de Orient Express’ speelt vanaf 18 november in Theater Elckerlyc in Antwerpen.