Volledig scherm
© vtm

'Toy Story'-poster met handtekening Steve Jobs voor bijna 30.000 euro verkocht

ShowbizzEen poster waarop ‘Toy Story’-helden Woody en Buzz Lightyear staan afgebeeld is in de Verenigde Staten onder de hamer gegaan voor bijna 30.000 euro. Op de poster stond een handtekening van Apple-oprichter Steve Jobs. Wat veel mensen niet weten: Jobs was als voorzitter van Pixar tevens de uitvoerende producent van de allereerste ‘Toy Story’-film. 

 1. Een waarzegster had het allemaal voorspeld: hoe de onbekende Australische Mary de kroonprinses van Denemarken werd
  PREMIUM
  Royalty

  Een waarzeg­ster had het allemaal voorspeld: hoe de onbekende Australi­sche Mary de kroonprin­ses van Denemarken werd

  Het leven van Mary Donaldson (48) leest als een heus sprookje: de Australische juriste die plots prinses wordt. Want zo is het gelopen voor prinses Mary van Denemarken, en zo werd het ook voorspeld. “Een waarzegster zei me ooit ik verliefd zou worden op een buitenlandse man, dat ik naar Europa zou verhuizen en dat ik beroemd zou worden.” En zeggen dat ze eerst helemaal niet wist dat ze met een prins stond te praten.
 2. Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”
  Muziek

  Sylver lost nieuwe single en blikt terug op twintig jaar carrière: “Die stalker in Rusland stond op een dag zelfs in mijn kleedkamer”

  Ze zouden slechts eenmalig een single uitbrengen, maar twee decennia later draait danceformatie Sylver nog steeds op volle toeren. Om hun door corona verpeste feestjaar toch niet in stilte te laten voorbijgaan, lost de groep vandaag met de R.E.M-cover ‘Losing my religion’ hun nieuwe single en blikken ze terug op twintig waanzinnige jaren. “Als je vroeger groupies zag, was Wout nooit veraf”