Tourist LeMC, volledig in balans: "Als het succes op mijn 20ste was gekomen, was ik misschien naast mijn schoenen gaan lopen. Maar nu ben ik 36 en papa van drie kinderen: dat stadium is gepasseerd."
Volledig scherm
PREMIUM
Tourist LeMC, volledig in balans: "Als het succes op mijn 20ste was gekomen, was ik misschien naast mijn schoenen gaan lopen. Maar nu ben ik 36 en papa van drie kinderen: dat stadium is gepasseerd." © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Tourist LeMC werkt nog twee nachten per week als sociaal assistent: “Het zorgt voor een vast inkomen én ik help er anderen mee, dus: waarom niet?”

ShowbizzIn de jury van ‘The Voice’ is hij het buitenbeentje en ook buiten de spotlights is Tourist LeMC een atypische artiest. De Antwerpse troubadour gaat namelijk ook nog ‘gewoon’ werken: als sociaal assistent klopt hij elke week twee nachtshiften. “Het zorgt voor een vast inkomen, het geeft structuur aan m'n leven én ik help er anderen mee, dus: waarom niet?”

22 reacties

 • marie-rose van der haeghen

  1 week geleden
  Goed zo want zingen kan hij niet .
 • Georges Jacobs

  1 maand geleden
  Een hele toffe gast ,allee trouwens heel de jury he! een ontspannend programma en det telt he!
 • Christel Decruyenaere

  1 maand geleden
  Emanuel De Landheer, een BV is nochtans ook maar een gewone sterveling. Iedereen kan iets bereiken in zijn leven op voorwaarde dat je er ook echt wil voor gaan en voor werken. Je bereikt niets met in je zetel te zitten afgeven op wie wel succes heeft. Het is een keuze. Denken dat het niet mogelijk is, is evengoed een keuze... Daarom respect voor Tourist.
 • Ives Peeters

  1 maand geleden
  Heel slim.vast inkomen nooit laten vallen. Top man.
 • Francois Jonckheere

  1 maand geleden
  Kende de man niet maar moet toegeven dat hij goed overkomt zowel in Liefde voor Muziek als The Voice. Als ik dan nog zijn sociaal engagement hoor stijgt hij nog in mijn achting.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers