VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Tourist LeMC maakt zijn opwachting in ‘The Voice’: "Ik geef toe: ik was wat bang van die glitterwereld"

ShowbizzHij maakte gouden platen, scoorde hits en won MIA's. En toch zie je Tourist LeMC vanavond wat zweten op de coachstoel in 'The Voice', want tussen al die ervaren rotten is hij een groentje met de nodige portie twijfel. Zeker omdat hij weet dat hij niet de beste zanger van de coaches is. “Ik begrijp het zeker als de mensen zich afvragen: ‘Kan die eigenlijk wel zingen?’ Maar ik heb andere troeven.”

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven, niemand is hier dus zeker van zijn job"
  Play
  TV

  Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven"

  De fans van de soap ‘Familie’ blijven na de spannende seizoensfinale met een heleboel vragen zitten tijdens de zomerstop. “Verdwijnt Niko (Jo Hens) écht?” en “Zal Véronique het ongeluk wel overleven?,” zijn de meestgestelde vragen op fanfora. Reporter Jarne Rediers trok naar acteurs Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) om te vragen of de kijkers zich ook echt moeten voorbereiden op begrafenissen.
 3. Joost trapt laatste festivaldag op gang: veel liefde, emoties en Walter Grootaers als verrassing
  Play

  Joost trapt laatste festival­dag op gang: veel liefde, emoties en Walter Grootaers als verrassing

  De laatste dag van Rock Werchter was amper twintig minuten ver, of Joost Klein zorgde op het hoofdpodium voor een verrassing van formaat. De Nederlandse muzikant sleurde niemand minder dan Walter Grootaers het hoofdpodium op, waar ze samen de 2.0-versie van ‘Ik Wil Je’ brachten. De kers op de taart, na een show die aanvoelde als één grote stuiterbal van emoties. “Werchter, ik hou van jullie. En aan de technische mensen: ik ga nu écht van het podium af”, klonk het na afloop.