Metejoor valt in de prijzen.
Volledig scherm
Metejoor valt in de prijzen. © Photonews

“Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukkige Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop

Een griepje hield hem ei zo na thuis. Gelukkig besliste Metejoor toch af te zakken naar Q-pop, waar hij garant stond voor een dubbele triomf. Zo brulde een uitzinnig Sportpaleis niet alleen al z’n hits mee, maar schreef hij ook de allereerste Qmusic-award voor ‘Hit van het jaar Nationaal’ op z’n naam. “Ik kan het écht niet geloven”, klonk het na afloop.

  1. Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwedstrijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”
    Play
    TV

    Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwed­strijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”

    Tijdens de oversteek van het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’, deed de Polygala, met aan boord de zes bekende koppen, mee aan een zeilwedstrijd. Maar bij een Franse boot, genaamd Agecanonix, liep het fout: er viel een dodelijk slachtoffer en twee zwaargewonden. Kapitein Piet werd meteen door de ARC-organisatie op de hoogte gebracht van het drama, maar besloot de BV’s in het ongewisse te laten. “Om geen ongerustheid, geen tweestrijd te creëren hebben we dat verzwegen. Het heeft geen zin om paniek te zaaien, terwijl wij op een plaats zaten waar we veiligheid kunnen garanderen.”