Dominique Persoone
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique Persoone © Dieter Bacquaert

Topchocolatier Dominique Persoone brengt zijn vrije tijd door tussen de bijen: “Pure meditatie”

ShowbizzWe kennen Dominique Persoone (52) allemaal als chocolatier en njam!-chef, maar de West-Vlaming is ook een gepassioneerd imker. In zijn vrije tijd vind je hem altijd bij zijn bijen. “Natuurlijk ben ik al veel gestoken, maar ik reageer er gelukkig niet allergische op.”

1 reactie

 • Jay Legrand

  2 maanden geleden
  Ja top idee. Eet de voedsel van de bijen, een hele leven lang heeft 1 bij nodig voor 1 theelepel honing te produceren. Eten dat ze maken voor de koude wintermaanden te overleven. Dat wij stelen en vervangen met suikerwater zonder voedingsstoffen. En dan zijn we verwonderd dat ze half suf zijn en uitsterven.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Portland brengt Engelstalige versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’
  Play
  TV

  Portland brengt Engelstali­ge versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’

  Hij heeft één van de meest herkenbare r’en uit de Vlaamse muziekwereld en zijn hits als ‘Irene’, ‘Maandag’ of ‘Jeroen Brouwers’ behoren tot het cultureel erfgoed. Op dinsdag 21 september draait ‘The Best Of’ helemaal rond de Nederlandstalige rockband De Mens. Frank Vander linden laat zich samen met An Lemmens en bandleden Michel, Dirk en David verrassen door 5 collega-artiesten die hun grootste hits coveren.