De Tony Awards worden uitgesteld.
Volledig scherm
De Tony Awards worden uitgesteld. © Charles Sykes/Invision/AP

Tony Awards vanwege coronavirus uitgesteld

ShowbizzOok het evenement rond de Tony Awards gaan niet door vanwege de coronacrisis. De uitreiking van de prestigieuze Amerikaanse theaterprijzen op 7 juni wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum, maakte de organisatie woensdag bekend.

0 reacties

  1. Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”
    Muziek
    5

    Netsky reageert teleurge­steld nu Tomorrow­land niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisa­tie en artiesten”

    Gisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.