Door eenmalig de capaciteit van het festival te vergroten, wil men de enorme verliezen door de door corona afgelaste edities weer goedmaken.
Volledig scherm
Door eenmalig de capaciteit van het festival te vergroten, wil men de enorme verliezen door de door corona afgelaste edities weer goedmaken. © Photo News

Tomorrowland wil volgend jaar drie festivalweekends: “Uit economische noodzaak”

MUZIEKKomen er volgende zomer drie festivalweekends voor Tomorrowland? Als het aan de organisatie ligt wel. De groep achter het festival gaat daarvoor een aanvraag indienen bij de gemeenten Boom en Rumst en de provincie Antwerpen. “We doen dit uit economische noodzaak en ter compensatie van alle annuleringen”, klinkt het. Maar is een derde festivalweekend wel realistisch? VTM NIEUWS zocht het uit in de uitzending van 19 uur.

143 reacties

 • Sarah olemans

  1 jaar geleden
  Er zijn enkelingen die daar rijk van worden. Er zijn genoeg mensen die tijdens de corona weinig of geen inkomen meer hadden. Waarom moeten die dan een 3e festival organiseren? De gezondheid vd mensen die rond het festival wonen primeert duidelijk niet. ( ik spreek niet voor mezelf want woon er niet)
 • Kceetje Cleymans

  1 jaar geleden
  Een festival is niet enkel een inkomen voor de organisatie maar ook voor eetkraampjes, licht, geluid, podiumbouwers, toilettrucks en verschrikkelijk veel mensen die 2 jaar een beperkt inkomen hadden, 3 weekends is mooi meegenomen
 • Firmin Bulté

  1 jaar geleden
  De broers Beers staan wel mooi te blinken op de site van derijkstebelgen...
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Heeft geen enkel maatschappelijk meerwaarde, geen schuld op winst
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Schulden? Op winst?
 1. STREAMINGTIP. ‘My Unorthodox Life: Season 2’: nog meer drama dan bij de Kardashians
  TV

  STREAMING­TIP. ‘My Unorthodox Life: Season 2’: nog meer drama dan bij de Kardas­hians

  Nadat ze in 2013 een ultra-Orthodoxe Joodse gemeenschap ontvlucht, groeit de Amerikaanse Julia Haart uit tot een (zakelijk) fenomeen en een speerpunt voor de moderne vrouwenbeweging. Dat was ook streamingdienst Netflix niet ontgaan en die lanceerde vorig jaar realityreeks ‘My Unorthodox Life’, waarin Haart ons een inkijk gunt in haar leven. Nu zijn Julia en haar entourage terug voor een tweede rondje.