Tomorrowland
Volledig scherm
Tomorrowland © ©Tomorrowland

Tomorrowland uitgesteld tot einde zomer: “We willen positief en hoopvol blijven over een onvergetelijk einde van de zomer”

FestivalsToch een glimp goed nieuws voor festivalgangers: Tomorrowland gaat (voorlopig) nog steeds door, al wordt het festival wel verplaatst naar eind augustus, begin september. “Tomorrowland hoopt dat de situatie tegen het einde van de zomer zal verbeteren. Daarom zal het festival, enkel in 2021, verplaatst worden naar 27, 28 en 29 augustus (festival weekend 1) en 3, 4 en 5 september (festival weekend 2). We willen positief en hoopvol blijven over een onvergetelijk einde van de zomer van 2021, maar beseffen ook dat de kans bestaat dat de 16e editie van Tomorrowland in 2022 zal plaatsvinden.”

25 reacties

 • Marc Van Driessche

  7 maanden geleden
  Het virus gaat nooit meer weg, het zal altijd klaar staan om uit te breken zeker bij massa bijeenkomsten, festivals is verleden tijd, de overheden verzwijgen dit , erg maar het is zo.
 • willem merken

  7 maanden geleden
  Mevrouw Crevits als het gerucht klopt dat zij 1.8 miljoen subsidie krijgen, hoeveel hebt u dan uitgedeeld aan alle andere festivals? En uit welk budget?
 • nathalie hansen

  7 maanden geleden
  Ipv al die buitenlanders toe te laten en het gewoon Belgisch te houden zal al heel wat schelen... En je doet er onze eigen landgenoten die nog nooit is zijn kunnen gaan een groot plezier mee!!
 • Carl Op de Beeck

  7 maanden geleden
  Geen probleem voor de liefhebbers: een ritmebox kopen, aansluiten op een zware versterker en alle knoppen tegelijk indrukken.
 • Ilse Verlinden

  7 maanden geleden
  Verplicht TML om dit jaar enkel Belgen toe te laten, of anders geen festival.