Tomorrowland gaat de eerste nacht in

Mainstage
Patrick Hattori Mainstage
Puffen en zweten was het op de eerste dag van weekend twee op Tomorrowland. Maar dat lieten de festivalbezoekers niet aan hun hart komen. Tijdens de set van Alesso ging de zon onder aan de mainstage. Armin van Buren en The Chainsmokers maken de klus af. 

Drieëndertig graden was het vandaag op de schorre in Boom en de tienduizenden festivalbezoekers kreunden onder de hitte. De organisatie kwam zijn feestvierders tegemoet door onder meer stukken watermeloen en zonnebrillen uit te delen, maar de meeste bezoekers lieten de hitte niet aan hun hart komen. Tijdens de DJ-set van Alesso ging de zon onder en doken de fuifbeesten de nacht in. Na hem volgden nog Armin Van Buren en The Chainsmokers op de mainstage. Morgen sluiten Dimitri Vegas & Like Mike en DJ Snake de mainstage af, op zondag zijn dat Netsky, Solomun en Lost Frequecies.

Mainstage
Patrick Hattori MainstageReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.