Tomas De Soete start bij Willy na ontslag VRT: “Ik heb te doen met de achterblijvers”

ShowbizzNieuw hoofdstuk voor Tomas De Soete (46). Na meer dan 25 jaar onder de Reyerstoren gaat de radio-dj aan de slag bij rockzender Willy. “Ik ben stiekem al lang een trouwe luisteraar”, aldus De Soete, die op Pukkelpop al een eerste hengeltje uitgooide richting de zender. Hij reageert ook voor het eerst op zijn ontslag, dat hij naar eigen zeggen al heeft verteerd. “Geloof me, van bepaalde mensen gaan ze nog spijt hebben dat ze weg zijn.”

17 reacties

 • Frank Hageman

  2 maanden geleden
  Zijn ex gaat met het grote geld lopen bij de VRT
 • Marlene De Smedt

  2 maanden geleden
  Veel van de mensen die op de radio ontslagen werden hebben op een humoristische manier kritiek geuit. Puntje van kritiek en Interne keuken zijn daar voorbeelden van. Andere mensen mogen blijven, als ze in de pas lopen. De wereld van Sofie heeft een deel van haar pittigheid verloren, net als de zomer van, herfst van, lente en winter van. Ik kan zo al voorspellen wie kandidaat is bij de volgende ontslagronde. Gelukkig staat Rudi Vranckx dicht bij zijn pensioen. Maar er zijn ook jongere kandidaten.
 • Bart Mergan

  2 maanden geleden
  Aanwinst voor de zender!
 • Guido Ceuleers

  2 maanden geleden
  Straf dat tientallen mensen ontslagen worden, en ondertussen Siska Schoeters,Tom Waes, Niels De Stadsbader, enz. honderdduizenden euro's per jaar verdienen bij diezelfde VRT. En wat een klucht ,Niels in Sporza opvoeren tijdens W.K. voetbal !
 • Evelyne Dewulf

  2 maanden geleden
  Niet te begrijpen dat bij een overheidsbedrijf de lonen zo ver uit elkaar liggen. Zeker na al die heisa om inkomen van ceo's aldaar. Waar zijn de barema's? Geld van werkende mens zomaar verpatsen en zo belastingen omhoog helpen is gewoon pervers. Waar zijn de vakbonden?...
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Lieven Scheire en Jonas Geirnaert blikken terug op ‘Neveneffecten’: “We dachten massa’s kijkers te scoren. Dát viel tegen”
  PREMIUM
  TV

  Lieven Scheire en Jonas Geirnaert blikken terug op ‘Nevenef­fec­ten’: “We dachten massa’s kijkers te scoren. Dát viel tegen”

  Vandaag behoren Jonas Geirnaert (40) en Lieven Scheire (41) tot het kransje van beste tv-makers van het land, maar ook zij zetten ooit hun eerste stapjes. Die stapjes noemden ze zeventien jaar geleden ‘Neveneffecten’, en zijn deze week opnieuw te zien op Canvas. Voor de gelegenheid blikken beide heren terug op de knotsgekke reeks die hun carrière lanceerde. “Plots belde Erik Van Looy, daar was ik echt niet goed van.”