Tom Waes: “Op mijn sterfbed wil ik niet denken: ‘Had ik maar meer tijd gemaakt voor m’n ouders en kinderen’”

Tom Waes
Kristof Ghyselinck Tom Waes
Tom Waes. De geliefde en gevierde tv-maker lijkt als geen ander door het leven te denderen. Maar nu hij 50 is geworden - en een nieuwe reeks ‘Reizen Waes’ heeft ingeblikt - houdt Tom toch even halt. Om zijn halve eeuw te overpeinzen. Spijt heeft hij van niks. Maar van een schuldgevoel blijft hij niet gevrijwaard, zo vertelt hij in Dag Allemaal. 

Vijftig worden, de buitenwereld is er soms meer mee bezig dan de jarige zelf. Ook Tom Waes mocht dat ondervinden. “De afgelopen maanden zei iedereen me: ‘Wow, ge wordt 50’, maar ik voel dat niet”, zegt Tom. “Onlangs heb ik nog samen met een meisje van twaalf de kathedraal van Antwerpen beklommen voor mijn Ketnetprogramma ‘The Blacklist’, en dat ging vlot. Als ik in de spiegel kijk, zie ik nog altijd die jongen van 18. Maar bon, ­misschien zie ik niet meer zo goed.” (lachje)

Vandaar de leesbril die je tegenwoordig altijd bij je hebt.

Ik vind het lastig dat ik die altijd en overal moet meenemen. Maar anders kan ik niks lezen op mijn smartphone. En zonder bril zie ik niet meer welke wijn ik uit de koelkast haal.

Hoe heb jij je 50ste verjaardag gevierd?

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eric De landtsheer

    Technisch gezien zou het spijtige zijn moest ie nooit 50 geworden zijn. Ik wens je nog vele toffe jaren, Tom

  • Jeanne Koops

    Je wordt zelfs voor vol aangezien

  • Jeanne Koops

    Tom 50 worden doet geen pijn.