Tom Waes krijgt inbrekers op bezoek: “Rotzakken”

Kamp Waes - Tom Waes
VRT Kamp Waes - Tom Waes
Tom Waes heeft deze nacht onaangename gasten op bezoek gekregen. Er werd bij hem thuis ingebroken. Wat er allemaal gestolen is, is nog niet duidelijk, maar de dieven gingen in elk geval aan de haal met een voor hem erg kostbaar cadeau: een dure Rolex. 

Dat horloge kreeg hij 15 jaar geleden van zijn partner Mieke. Daarnaast verdween er nog een ander horloge. De tv-maker roept zijn volgers op social media op om mee uit te kijken naar het gestolen voorwerp. Hij loofde zelfs een beloning uit voor de ultieme tip om de inbraak mee op te lossen of om de Rolex terug te vinden. Verschillende vrienden boden al aan om extra te speuren op tweedehandssites, waar het uurwerk misschien te koop zou worden aangeboden. Tom gaf nog een sneer naar de daders: ‘Vannacht ingebroken en gestolen. Rolex was een cadeau van Mieke 15 jaar geleden. Als iemand deze aangeboden krijgt: beloning gegarandeerd! Rotzakken. Blijf uit iemands huis die zich uit de naad werkt! Losers.’
49 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hilde Peeters

  twee keer op een jaar niets van veel waarde meegenomen heb ook niet veel en dan de verzekering je gaat niets trekken er is niet genoeg waarde weg. Als je niet veel hebt is elk bedrag veel.

 • sonja trappeniers

  TIP : Het is heel makkelijk juwelen te vinden. Waar leg je die? En vooral waar leggen vrouwen die ? Wat zou ik aandoen. Dit of dat ? Nee toch maar deze ... Juwelen liggen altijd dicht bij of in de badkamer. Sowieso in een schuif. Want je moet er gemakkelijk aankunnen.

 • Toon Van Kerckhove

  Die registratie en bescherming van dergelijke uurwerken is zo lek als een zeef. Bepaalde kunstwerken zouden ook nooit nog kunnen verkocht worden, maar de kunsthandel bloeit, voor alles is een markt en zijn er gegadigden met of zonder papieren. Eén raad: laat een alarm plaatsen, probleem opgelost.

 • Danny Maenhaut

  Als je ziet dat men soms mensen martelt bij homejackings vind ik dat men het recht in eigen handen mag nemen bij inbraak. (als je kan tenminste). Je weet immers nooit wat ze van plan zijn. In de USA maakt men er kortere metten mee. Men vergeet de trauma's en de angsten van de bestolenen !

 • Daniel Corstjens

  Het ergste is de woede uitbarsting na het beseffen dat er is ingebroken en dan ook nog eens de onmacht! Je staat gewoon met je rug tegen de muur en je kan niets.