Tom Waes
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Waes © Kristof Ghyselinck

Tom Waes is eindelijk verlost van de wroeging die hem jarenlang kwelde: “Ik heb met scha en schande geleerd dat je moet investeren in een relatie”

ShowbizzNieuwe, verrijkende inzichten. Tom Waes (52) doet er elke week wel op in ‘Reizen Waes: Vlaanderen’, onder het alziende oog van 1,8 miljoen kijkers. Maar ook daarnaast staat Tom graag stil bij het leven. Hoe langer hoe meer zelfs. En soms leidt dat tot bevrijdende gedachten, zoals recent toen hij zijn kinderen iets wilde opbiechten: “Eindelijk is die knoop uit mijn maag.”

  1. Boekhouders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassende acts in Belgium’s Got Talent
    TV
    1

    Boekhou­ders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassen­de acts in Belgium’s Got Talent

    Alleen maar spektakel in de vierde aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. De jury moest deze keer doodsangsten doorstaan, maar gelukkig was er ook ruimte voor andere emoties. Zo werd An Lemmens van haar sokken geblazen en ook Davy Parmentier was onder de indruk: “Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!”