Tom Waes hoopt na 2 jaar eindelijk op surfreis met zoon: “Als corona maar niet opnieuw roet in het eten gooit. De cijfers gaan weer fel omhoog”

ShowbitsTom Waes is terug met een nieuw seizoen van ‘Reizen Waes’. Hij trekt onder meer naar Dubai, niet z’n favoriete stad. Te artificieel voor hem. “Het lijkt wel of daar geen echte mensen wonen”, vertelt hij aan Desna. Intussen heeft Waes al een paar keer de aardbol rondgevlogen, niet bepaald een goeie zaak voor z’n ecologische voetafdruk. “We denken zeker na over een alternatief als ‘Zeilen Waes’”, aldus Tom. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

9 reacties

 • Serge Ruytjens

  3 maanden geleden
  Los van alles, mooie televisie. Proficiat, Tom.
 • Bertin Vermeulen

  3 maanden geleden
  Hoe geloofwaardig is dit? Wie ernstig nadenkt over zijn veel te grote ecologische voetafdruk, doet dat niet achteraf, maar vooraf. Als Waes een ernstige bijdrage wil leveren, dan zegt hij dat niet alleen, maar dan doet hij dat ook en niet enkel met een aankondiging van een nieuw eigen programma. En waar gaat hij zeilen? In zijn achtertuin of gaat hij voortaan te voet naar zijn bestemming. Berouw komt hier na de zonde. Zou ervoor moeten komen.
 • Kris Claes

  3 maanden geleden
  Doe eerst eens iets aan het niveau van het programma want dit is enorm achteruit gegaan. Vond de eerste seizoenen super maar de laatsten hebben nog weinig met reizen te maken. Langdradige onderwerpen, nadruk op probleemsituaties, gebruik van locaties en activiteiten die voor gemiddelde reiziger niet toegankelijk zijn, ...
 • Tamsin Andersen

  3 maanden geleden
  Zelfs als Tom Waes niet in de vliegtuigen zit, vliegen ze toch hoor.
 • Jef Banan

  3 maanden geleden
  Waarom eens niet terug gaan naar uw éérste job, Diving Waes ipv Zeilen waes. De wereld vanuit het onderwaterperspectief ipv boven water? Of Mining Waes. Nog gratis ideeen nodig Tommeke.