Tom Van Dyck annuleert theatervoorstelling: “Hij is gecrasht, zijn lichaam is op”

Photo News
Tom Van Dyck heeft de première van zijn voorstelling ‘Het beest in u’ om gezondheidsredenen geannuleerd. Dat staat te lezen op de website van de Arenbergschouwburg in Antwerpen, waar de monoloog normaal gezien vanavond voor de eerste keer gebracht zou worden. 

Zijn zakelijke partner, Inge Geukens, bevestigde aan Belga dat Van Dyck ook de komende weken niet zal kunnen spelen. Volgens haar heeft Tom er alles aan gedaan om de première te halen. “Maar tijdens de try-out heeft zijn lichaam gezegd: het stopt nu. Hij is gecrasht, het licht ging bij hem uit. Dat was een pijnlijk moment. Hij heeft die voorstelling ook moeten stopzetten.”

Op doktersbevel moet Tom nu minstens een volledige maand rust nemen. “Zijn lichaam is even op, zei hij. In het beste geval kunnen we de voorstelling begin maart hernemen, maar dat kunnen we niet garanderen.”

Normaal gezien zou Van Dyck ‘Het beest in u’ tot begin juni spelen in verschillende culturele centra en theaters. Die worden nu op de hoogte gebracht of de voorstellingen zullen doorgaan.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Michelle Moerbeek

  Het lichaam dat de stekker uittrekt..het overkomt veel perfectionisten! Blijven gaan en dan .. moeten vaststellen dat je lichaam grenzen heeft. Rust, rust en rust en veel buitenlucht ( en een supervriendin) heeft mij er bovenop geholpen, maar nooit meer de energie van daarvoor terug gekregen, hopelijk bij jou wel. XXX Luister nr je lijf! Beterschap!

 • Filip De Backer

  Tom, hopelijk raak je vlug over die dip. Heb zo genoten van je prestatie in ‘Over water’. Top! Het ga je goed.

 • Rushmore Peetermans

  Wat hebben veel mensen een sterk gestel, als je in een fabriek werkt of zoals nog zovelen in de mijnen tja de ene zal rapper moe zijn dan de andere zeker. Hij kan nog altijd een wereldreisje maken om terug op te laden.

 • Steven Vanden Broeck

  Wordt de Protput werkelijkheid?

 • GERT WILLEMS

  Schitterend acteur ! Neem de nodige rust zodat we nog lang van uw geniale personages kunnen genieten