Tom Helsen.
Volledig scherm
Tom Helsen. © Vertommen

Tom Helsen stopt met drinken na overlijden goede vriend: “Ik wil het goede voorbeeld geven”

BVHij kon jarenlang een drankje wel smaken, maar Tom Helsen (45) heeft alcohol definitief afgezworen. De Vlaamse singer-songwriter nam die beslissing na het plotse overlijden van z’n kameraad Geert Maris, de frontman van Nona Mez. “Alcohol verwoest levens en maakt slechte gevoelens nog slechter”, motiveert Tom z’n beslissing op Facebook. “Voor mij is het voorbij.”

2 reacties

 • Sam Maertens

  2 maanden geleden
  Mijn advies, als je stopt, stop enkel voor jezelf, niet voor anderen. Anderen kunnen een trigger zijn, maar jij alleen kan het. Geloof in je eigen kunnen. Veel succes, ook met het verwerken van het verdriet om het verlies van je goeie vriend.
 • Sonja Argentini

  2 maanden geleden
  Goed idee👌
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.