Tom Hanks
Volledig scherm
Tom Hanks © Photo by Franck Castel/ABACAPRESS.COM/Brunopress/ © iMDb/Pixar

Tom Hanks reageert op afwezigheid van Tim Allen in ‘Lightyear’: “Ik was graag met hem de concurrentie aangegaan”

FilmDe Amerikaanse acteur Tom Hanks (65) kroop jarenlang in de huid van het ‘Toy Story’-personage Woody. In de nieuwe animatiefim ‘Lightyear’ komt de cowboy echter niet aan bod, maar is de hoofdrol voor de ruimtereiziger Buzz Lightyear. Die stem werd jarenlang ingesproken door acteur Tim Allen (69), tot nu. 

 1. Van stand-upcomédienne tot huisvrouw: hoe gaat het twintig jaar later met de cast van ‘Love Actually’?
  FILM
  1

  Van stand-upcomédien­ne tot huisvrouw: hoe gaat het twintig jaar later met de cast van ‘Love Actually’?

  Twintig jaar na de release van de kerstkomedie ‘Love Actually’ vond de cast dat het tijd was voor een reünie. Ze werken aan een special die ‘The laughter & secrets of Love Actually: 20 years later’ zal heten. Daarin interviewt journaliste Diane Sawyer (76) Hugh Grant (62) en co. Maar hoe vullen de sterren van weleer tegenwoordig hun tijd? De ene sleepte enkele Oscars binnen, de andere is ondertussen stand-upcomédienne.
 2. Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”
  BV
  1

  Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”

  Zit er (opnieuw) een haar in de boter tussen André Hazes (28) en zijn moeder Rachel (52)? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (35) verbrak André deze keer definitief het contact. Een heftige brief die hij ooit naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen (27) schreef, zou daar alles mee te maken hebben. Die belandde namelijk door zijn eigen moeder in de brievenbus van Yvonne. “Monique manipuleerde mij dusdanig dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”