Tom Hanks en Rita Wilson vieren 30-jarig huwelijk met groot feest

Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson
EPA Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson
Dertig jaar getrouwd zijn is op zich al uniek, maar dat is het zeker in Hollywood. Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson bereikten deze mijlpaal vandaag. Ze vierden het dit afgelopen weekend met een spetterend feest. Op social media postten zowel Tom als Rita een foto, waarop ze dertig jaar geleden en nu te zien zijn.

,,30 jaar op 30 april, van '88 tot '18...dat zijn magische nummers!" schreef Tom bij het kiekje. Links zijn Rita en Tom te zien tijdens hun huwelijk, rechts is een recente foto.

De Hanksjes vierden hun 30-jarig jubileum met een rits aan sterren. Zo waren onder anderen de Obama's, Oprah Winfrey en haar partner Stedman Graham, Kurt Russell en Goldie Hawn, talkshowpresentatoren Jimmy Kimmel en Conan O'Brien, en Kate Hudson aanwezig.

Volgens de Oscarwinnende acteur is het geheim van hun goede huwelijk dat hun eerste ontmoeting 'als thuiskomen voelde'. ,,Ik had meteen het idee dat ik met haar samen wilde zijn, we zijn getrouwd voor de juiste redenen. Omdat we graag bij elkaar wilden zijn."

30 years on April 30. ‘88 To ‘18. Magic numbers. Hanx and @RitaWilson

Een foto die is geplaatst door null (@tomhanks) op
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Launders

    Groot nieuws...? wij zijn 55 jaar getrouwd zonder groot feest!

  • peter vermaelen

    Ze was 30 jaar geleden veel te mager en echt lelijk. Nu ziet ze er ironisch genoeg veel beter uit. Zo zie je maar dat de schoonheid voornamelijk van binnen zit. Dit moet echte liefde zijn anders hou je het niet zo lang vol in hollywood.