Tom De Cock werkt zijn bucketlist af.
Volledig scherm
Tom De Cock werkt zijn bucketlist af. © MNM

Tom De Cock werkt bucketlist af voor vertrek bij MNM en leert deze week vrachtwagen rijden: “Chapeau voor iedereen die dat elke dag doet!”

ShowbizzOm zijn laatste weken bij MNM in schoonheid af te sluiten, stelde Tom De Cock (36) een bucketlist op met alle dingen die hij altijd al wilde doen op radio, maar waar het tot nu toe nog nooit van kwam. Sindsdien is Tom er al in geslaagd om (1) een andere Tom De Cock te ontmoeten, en (2) een president te bellen. Deze week waagt Tom zich aan het volgende puntje op zijn bucketlist: Radio maken vanuit een vrachtwagen.

0 reacties

  1. Boekhouders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassende acts in Belgium’s Got Talent
    TV
    1

    Boekhou­ders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassen­de acts in Belgium’s Got Talent

    Alleen maar spektakel in de vierde aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. De jury moest deze keer doodsangsten doorstaan, maar gelukkig was er ook ruimte voor andere emoties. Zo werd An Lemmens van haar sokken geblazen en ook Davy Parmentier was onder de indruk: “Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!”