Qmusic
Volledig scherm
PREMIUM
© Qmusic

Tom De Cock gaat radio maken op Qmusic: “Maar zeggen dat mijn man er voor iets tussen zit, zou voor ons beiden een belediging zijn”

MuziekMomenteel geniet Tom De Cock (37) nog van een vakantie met zijn gezin, maar vanaf maandag 30 augustus gaat de radiopresentator weer full force aan het werk. Een dik jaar na z’n vertrek bij MNM ruilt hij de Reyerslaan in voor de Medialaan en krijgt hij een eigen programma op Qmusic. Een nieuw hoofdstuk waar hij enorm naar uitkijkt, in hetzelfde bedrijf als zijn echtgenoot. Al zal hij die net minder zien. “Onze weekends zullen alleen maar waardevoller worden.”

7 reacties

 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Een reden om Q Musid zeker niet meer op te zetten, maar zijn "euh euh euh euh euh" en geroep.
 • boris paesen

  2 maanden geleden
  Het schrijven van boeken zal niet genoeg opgebracht hebben.
 • Betty Stammeleer

  2 maanden geleden
  Veel succes bij QMUSIC 🎈🎉
 • Tamara De Coster

  2 maanden geleden
  Ons kent ons nietwaar... Een beetje zoals de politiek...
 • Benny De Wispelaere

  2 maanden geleden
  Ging die nie stoppen na MNM?
 1. Klopjacht: “Een videospel, maar dan in het echt”
  Play
  Showbits

  Klopjacht: “Een videospel, maar dan in het echt”

  Verstoppertje spelen, maar dan in het echt. Dat is het opzet van het nieuwe programma ‘Klopjacht’, vanaf maandag op Play4. De kandidaten moeten alles doen om volledig van de radar te verdwijnen. Onderduiken dus, geen cash afhalen, alle sociale media vermijden. Om dan te worden opgejaagd door echte topspeurders. Camerabeelden checken, huiszoekingen, achtervolgingen, het zit er allemaal in. Axel Daeseleire praat alles aan elkaar. Wie is de politie te slim af en wie valt meteen door de mand? Desna en Senne spreken al met de kandidaten en polsen naar hun strategie. Kom er alles over te weten in een nieuwe Showbits Video.