Tom Cruise en Hayley Atwell op de set van 'Mission Impossible 7'
Volledig scherm
Tom Cruise en Hayley Atwell op de set van 'Mission Impossible 7' © Mondadori Portfolio via Getty Im

“Tom Cruise en Hayley Atwell uit elkaar”

CelebritiesTom Cruise (59) vormt niet langer een koppel met z'n ‘Mission Impossible’-tegenspeelster Hayley Atwell (39). Dat schrijft The Sun. 

 1. 

Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’
  Play
  TV

  Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’

  Een kleine maand geleden waren ze nog onbekenden voor elkaar, maar de afgelopen weken ontpopten ze zich tot een ijzersterk team. Paul D’Hoore (63) en Celine Van Ouytsel (26) zijn de allereerste winnaars van de quiz ‘Even Goeie Vrienden’. Het duo nam het donderdagavond op tegen Kelly Pfaff en Jeroen Verdick en wonnen nipt met 14 versus 12 punten. Het geheim van hun succes: de kalmte bewaren. En dat was volgens Celine vooral de verdienste van haar quizpartner: “Ik ben een stresskip, maar Paul bleef altijd kalm.” En ook Paul had nog mooie woorden voor de ex-Miss België: “Zonder haar was ik hier niets geweest.”
 2. ‘Grey’s Anatomy’-schrijfster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”
  CELEBRITIES

  ‘Grey’s Anatomy’-schrijf­ster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”

  Elisabeth Finch, de voormalige schrijfster van de televisieserie ‘Grey’s Anatomy’, geeft toe dat ze nooit kanker heeft gehad. De zware leugens over haar persoonlijke en medische geschiedenis leidden tot een ontslag, in maart 2022. In een interview met ‘The Ankler' praat ze voor het eerst over de situatie. “Ik heb gelogen en daar is geen excuus voor.”