Kris en Koen Wauters
Volledig scherm
PREMIUM
Kris en Koen Wauters © Damon De Backer

“Toen ik ’s avonds alleen thuiszat, moest ik soms even slikken”: Koen Wauters openhartig over scheiding op nieuwe plaat Clouseau

MuziekOp ‘Jonge wolven’ keert Kris Wauters muzikaal terug naar het Clouseau van weleer, maar staat Koen meer dan ooit in het nu. “Een paar nummers op deze plaat gaan over mijn scheiding”, klinkt het. “Zodra je er liedjes kan over schrijven, wil het zeggen dat de verwerking begonnen is.”

15 reacties

 • Carmen De Gussem

  1 jaar geleden
  Ja Koen sommige vrouwen zijn nooit tevreden en jij had er blijkbaar zo een. Als je zo hard werkt zoals jij doet en als je vrouw enkel mag doen wat ze graag doet en ze heeft nog eens handen vol geld en hoeft niet te werken dan ben je zo iemand beter kwijt dan rijk. Ik wens je nog alle geluk toe in de toekomst en je zal wel vlug een vrouw vinden die alles meer apprecieert .
 • Herman Valaert

  1 jaar geleden
  Ja ne mens kan nog verliefd worden op zijn 60ste -ik kan er van meespreken- en wanneer 't werk belangrijker is dan de vrouw en de kids -dan is dat zo hé Koentje. Scheiden doet lijden zeker hé man ! 't is één en al geven en nemen, en als dat niet kan houdt het op ...punt andere regel . Wanneer één van de twee water drinkt en de andere altijd wijn houdt het ook op/ En Koen zijn laatste plaat : sorry "wat een gezaag is dat " , heeft niets meer met muziek te maken maar met een opgedragen gedicht
 • Marc Wouters

  1 jaar geleden
  Roy Degaise, in een huwelijk ben je met twee. Van één kant kan je doen wat je wil, als de andere kant niet mee wil of kan houdt het op. Om een huwelijk te doen slagen heb je er twee nodig. Om een huwelijk te doen falen is er één genoeg.
 • Martine Mertens

  1 jaar geleden
  Eigenlijk is dat een maatschappelijk gecreerd gevoel. Wij worden verwacht van de maatschappij dat koppels altijd samen blijven. Alle zin voor realiteit is daar eigenlijk in kwijt. Mensen gaan nu eenmaal uit elkaar. Accepteer dat en werk aan jezelf zodat je ook alleen, content kan zijn. Dat bespaart een hoop miserie als je er ooit effectief alleen voor komt te staan.
 • Roy Degaise

  1 jaar geleden
  Koen zal zelf ook wel weten wat er goed en slecht was. Als alles goed zou zijn geweest zou het zeker niet zijn gebeurd. Dat weet ik wel zeker. Waar twee mensen uit elkaar gaan hebben er twee schuld. Zo simpel is dat. Nu niet zitten jammeren maar gewoon doorgaan. Je hebt veel meer geld dan de sukkelaar in de straat en je kunt door met je leven. Andere mensen staan dikwijls volledig aan de grond.
 1. Dina Tersago na de rel bij boer Raphaël: “Dat voorval sloeg alles, maar er is nog meer drama op komst”
  Play
  Showbits

  Dina Tersago na de rel bij boer Raphaël: “Dat voorval sloeg alles, maar er is nog meer drama op komst”

  Dina Tersago had ons gewaarschuwd: “Het wordt één van de meest dramatische seizoenen van ‘Boer zkt vrouw’”. En ze heeft gelijk gekregen, met als voorlopige hoogtepunt de ruzie op het erf van boer Raphaël. Maar er beloven nog crisissen aan te komen. Hoe gaat de presentatrice daar zelf mee om, want zij wordt telkens het mijnenveld ingestuurd om te gaan bemiddelen. “Ik ben mama van twee jongens die al eens ruzie maken. Ik ben dus wel wat gewoon”, knipoogt ze. Bekijk het hele gesprek met Dina in een nieuwe Showbits.
 2. KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassende dragqueen-act op het Schlagerfestival
  Play
  Muziek

  KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassen­de drag­queen-act op het Schlager­fes­ti­val

  Het was gisteren weer tijd voor de polonaise. Het Schlagerfestival trapte zijn zestiende editie op gang met levenslied-toppers als Willy Sommers, Lisa Del Bo en Luc Steeno. De presentatie van het festival nam Kürt Rogiers opnieuw voor zijn rekening - al voor de zevende keer op rij. “De kans is groot dat ik, naast het aankondigen van de artiesten, weer op een verrassende wijze opduik”, verklapte hij onlangs in onze krant. En zo geschiedde: het Schlagerfestival bracht - letterlijk - de diva in Kürt naar boven. De presentator verraste het publiek toen hij in stiletto’s en glitterjurk, met opgemaakt gezicht en pruik op, op het podium flaneerde tussen Sally Monella en Star, twee professionele dragqueens. Daar zongen ze ‘This is My Life’ van Shirley Bassey.