Tine uit ‘Blind Getrouwd’: “Ja, ik heb een lief”

Tine Coene
Kristof Ghyselinck Tine Coene
Tine Coenen (31) uit het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is opnieuw verliefd. Dat bevestigt ze zelf aan de redactie van Dag Allemaal.

“Het klopt dat ik al een tijdje een nieuwe vriend heb. Ik ben heel gelukkig’” klinkt het. De naam van haar vriend en hoe ze elkaar hebben leren kennen, wil Tine nog even voor zich houden. In ‘Blind Getrouwd’ werd Tine gekoppeld aan softwareontwikkelaar Ben Leers, maar het huwelijk hield geen stand. De brunette kreeg toen veel kritiek te verwerken omdat ze haar toenmalige echtgenoot op het hart drukte dat haar ex-lief ook ‘gene knappe’ was. Ben is momenteel nog altijd single.

Tine & Ben uit Blind Getrouwd
Medialaan Tine & Ben uit Blind Getrouwd9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marie van sijpe

  proficiat en veel geduld voor die jongen

 • Pieter De Koninck

  Ik vond die tine echt wel niet zo'n knappe. Je kent het wel, verwaandheid zonder er echt iets achter zat. Of zoals mijn grootvader het zou zeggen, een losse flodder.

 • mike vanginderen

  Hopelijk word ze behandeld zoals ze Ben behandelde.

 • Severien De smedt

  Zo "knap" is zr anders zelf ook niet. Ik vond Ben net een hele toffe man. Wat due allemaal voor haar deed.

 • Victor Ypres

  "Opnieuw" verliefd ? Als er geredeneerd wordt als 'opnieuw na Blind Getrouwd', mja, daar was ze natuurlijk allesbehalve verliefd.