Tine Embrechts verontschuldigt zich: "Sorry, Kristel van K3"

VTM
Van Saartje Vandendriessche tot Sabine Hagedoren: actrice Tine Embrechts kroop al in de huid van heel wat bekende mensen in 'Tegen de Sterren op'. En daar voelt ze soms wel enige gêne bij, zo vertelde ze aan Radio 1.

“Twee jaar geleden heb ik Kristel van K3 nagedaan, en die werd een beetje neergezet als een boze heks of stiefmoeder", vertelde Tine daarover in het muziekprogramma 'De Zomer van 2018'. "Dat was op zich wel geestig, maar ik ben me toch gaan verontschuldigen bij haar toen ik haar tegenkwam. Gelukkig kon ze er wel mee lachen.”

Zelf is ze nog nooit iemand tegengekomen die een probleem had met de persiflages. "Maar ik weet dat bijvoorbeeld Willem Vermandere er blijkbaar niet zo mee kon lachen. Daar heb ik dan ook respect voor. Het is alleszins niet de bedoeling om mensen te kwetsen, meestal zijn de scenario’s met respect. Ooit heeft Jonas Van Geel iemand, ik geloof Caroline Gennez, heel fel uitvergroot. Zij vond dat niet zo fijn, en dan hebben we dat niet meer gedaan. Bij deze mijn excuses aan iedereen!", lacht ze.

Tine Embrechts als Kristel van K3 in 'Tegen de Sterren op'.
Tine Embrechts als Kristel van K3 in 'Tegen de Sterren op'.



1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • nancy dejonge

    toffe meiden ! doe zo voort, echte kunst !