Timtation wil meedoen aan ‘Dancing With The Stars’ en Karen Damen wil vaker op tijd komen: de goede voornemens van onze BV’s

Tim Wauters en zijn mama op de Story Showbizz Awards.
Kristof Ghyselinck Tim Wauters en zijn mama op de Story Showbizz Awards.
Daar is het nieuwe jaar, daar zijn de goede voornemens. Ook deze Vlaamse sterren hebben kleine en grote plannen. Vaker op tijd komen, meer tijd voor het gezin... Zij blikken terug op hun hoogtepunten van 2018, en kijken hoopvol vooruit naar 2019. “2018 was top, maar in 2019 wil ik...”

HANNE (24) "...minder gsm'en, meer feesten!"

VIER

"Mijn hoogtepunt in 2018 was zonder twijfel mijn verloving met Jorn!"

"Mijn plannen voor 2019? Ik ben niet zo'n goede-voornemens-type. Hoewel... Dit jaar wil ik toch iets minder bezig zijn met mijn smartphone. Verder kijk ik heel hard uit naar de '20 jaar K3'-show in Puurs. En op persoonlijk vlak: meer feestjes! Ik ga dikwijls niet naar feestjes omdat ik mijn stem wil sparen. Maar ik ben nog zo jong: nú is het moment om te gaan feesten!"

MARTHE (22) "...op stap met familie"

RV

"Mijn hoogtepunt was het feit dat mijn broer Laurens terug in België is. Hij verbleef in Mexico, maar ik ben blij dat ik hem weer dicht bij mij heb."

"Mijn goede voornemen voor 2019 is dan ook meer tijd doorbrengen met mijn familie. Eens een weekendje er samen tussenuit knijpen, bijvoorbeeld."

KLAASJE (23) "...dwarsfluit spelen"

Dieter Bacquaert

"Dat mijn vriend Max niet meer in een studentenhuis woont, was voor mij een hoogtepunt in 2018. Hij heeft nu een job, is erg ambitieus en drukbezet, dus dat matcht goed."

"Mijn goed voornemen voor 2019: zo veel mogelijk blijven doorgaan. En geïnteresseerd blijven in mensen. Door het vele werk ben ik soms alleen nog met mezelf bezig. Ik merk dat ik daardoor wat afdwaal in vriendschappen. Ook wil ik meer dwarsfluit spelen, zodat ik dat weer onder de knie krijg."

PETER VAN DE VEIRE (47) "...warm nest voor onze baby"

VIER

"2018 was een kletterend jaar voor MNM. Na bijna 10 jaar beseffen we dat we op volle koers zitten en we een wonderlijke community geworden zijn van en voor jonge bruisende mensen. Én dat ik als Slimste Mens het nieuws mocht brengen dat er in 2019 een nóg Slimmere Mens wordt geboren. Verder ben ik blij dat Niels Destadsbader eindelijk de erkenning kreeg die hij verdient. Ik ken weinig mensen die zo hard werken. Ik noem hem graag de koning van het Sportpaleis. Nu nog een leuke koningin en we zijn helemaal gezegend."

"Mijn goed voornemen is al jaar en dag neen zeggen op vragen waar ik absoluut geen zin in heb. Om die op 2 januari alweer te laten varen... Maar vooral: mijn geliefden nóg liever te zien. Welk project ik hoop te realiseren in 2019? Het helemaal volwassen laten worden van ons creatief huis 'Les Flamands', het nóg fijner bijstaan van mijn dochters, een warm nest bezorgen aan een Nieuw Mens en de béste 'Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' ter wereld maken op MNM."

WILLY SOMMERS (66) "...meer tijd voor gezin"

"Mijn optreden op Pukkelpop in augustus was ge-wel-dig, ik geniet er nog altijd van na. Het droevigste nieuws van 2018 was voor mij het onverwachte overlijden van Wim Claes, de producer met wie ik altijd heel fijn heb samengewerkt."

"In 2019 ga ik proberen om een beetje meer tijd te maken voor mijn gezin en voor mezelf. Toch heb ik een leuk project in het verschiet: ik breng in 2019 een nieuw album uit in samenwerking met een heel nieuw team. De verwachtingen zijn hoog! Ik kijk er echt naar uit."

NIELS DESTADSBADER (30) "...vaak bij oma op bezoek gaan"

Photo News

"Mijn hoogtepunt van 2018? Het Sportpaleis twee keer vullen, daar moet ik niet over nadenken. Dat was al een droom van mij toen ik pas begon. Dat het me nu ook gelukt is: ongelofelijk. Het gevoel dat ik toen had, dat valt nergens mee te vergelijken."

"Mijn goede voornemens voor 2019? Ik kan mijn droom van 2018 verlengen, want ik mag opnieuw twee keer het Sportpaleis vullen. Ik ben ook heel benieuwd naar de MIA's. Ik ben zeven keer genomineerd. In februari weet ik of ik die ook kan verzilveren."

"Daarnaast ga ik ook mijn oma vaak blijven bezoeken in het rusthuis. En af en toe een goed pintje drinken met mijn vrienden. (lacht)"

IAN THOMAS (21) "...hard werken"

Kristof Ghyselinck

"Mijn deelname aan 'Dancing with the Stars' heeft van 2018 een onvergetelijk jaar gemaakt. Ik ben blij dat ik mezelf eens van een andere kant heb kunnen laten zien. Mensen zijn zo lief tegen mij. En daarnaast vind ik het ook fantastisch dat ik al een jaar met Anna Carina samen ben. Voor mij is het echt een goed jaar geweest."

"In 2019 hoop ik gelukkig en gezond te mogen zijn en wil ik hard werken. En alle dingen die ik doe, wil ik met passie doen."

TIM WAUTERS (31) "...meedoen aan 'Dancing with the Stars'"

VIJF

"Mijn deelname aan 'Temptation Island' was zonder twijfel mijn hoogtepunt van 2018. Daarnaast vond ik het meest opmerkelijke showbizznieuws dat mijn 'Temptation'-collega Fabrizio meedeed aan 'Dancing with the Stars' op VIER. Ik had dat totaal niet verwacht, omdat ik weet dat Fabrizio niet echt een danser is. Maar hij is uit z'n comfortzone gestapt en hij heeft het toch maar gedaan. Mochten ze voor het tweede seizoen nog kandidaten zoeken: ik kan redelijk goed dansen, al zeg ik het zelf. (lacht)"

"Ik zou in 2019 heel graag opnieuw op tv komen. Dat mag weer reality zijn, al zou ik het ook wel zien zitten om mee te spelen in een film of zo."

KRIS WAUTERS (54) "...een nieuw Clouseau-album"

Kristof Ghyselinck

"Onze tournee 'Clouseau 30' liep door tot april en vond ik superplezant, omdat we voor het eerst tijdens optredens tussen de liedjes allerlei verhalen vertelden. Voor de rest heb ik vooral veel nieuwe nummers geschreven."

"In dit nieuwe jaar willen we met Clouseau een nieuw album uitbrengen. Ik ben nog volop aan het componeren, dus het zal eerder iets voor het najaar worden."

HELMUT LOTTI (49) "...50 worden in stijl"

"Vorig jaar stond ik voor het eerst in 12 jaar nog eens op nummer 1 in de hitparade. En dat deed deugd."

"In 2019 word ik 50 - op

22 oktober. Naar die dag kijk ik enorm uit, want dat wordt iets heel speciaals. Deze leeftijd zet me aan het denken: ik besef dat ik dan ongeveer halfweg zal zijn. Toch iets om bij stil te staan."

KAREN DAMEN (44) "...vaker op tijd komen"

"Mijn uitverkocht concert in de Lotto Arena op 16 maart was een absoluut hoogtepunt in 2018. Het was die dag ook de verjaardag van mijn papa. En de overwinning van James Cooke in 'Dancing with the Stars' zal me ook voor altijd bijblijven. Ik heb verdorie harder geblèt dan hij!"

"Zoals elk jaar is mijn goed voornemen voor 2019: op tijd proberen te komen. En ik wil een tweede album uitbrengen. Ik plak er geen datum op, nee - kwestie van mezelf geen druk op te leggen. Maar ik schat dat het voor het najaar zal zijn.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.