Tim Van Aelst en zijn verloofde Sofie
Volledig scherm
Tim Van Aelst en zijn verloofde Sofie © Dieter Bacquaert

Tim Van Aelst, het brein achter ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’, mediteert elke dag: “Met een mantra en een geheim woord”

ShowbizzTim Van Aelst kwam vanochtend langs bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx voor hun podcast ‘Het Leven Begint Bij 40'. Daar liet de tv-maker in zijn toekomstplannen kijken en praatte ook over de kracht van het niets doen en mediteren.

1 reactie

 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Mediteer met je mantra terwijl je eet, werkt, auto rijd, enz. Dan moet je geen 'rustpunt' inlassen in je dag, je bent de hele dag in rust. En ik ben altijd voor mijn collega's klaar met mijn werk, dus doorwerken kan je ook.
 1. Lorde lijkt nieuwe single ‘gepikt’ te hebben van George Michael, maar zijn familie vindt dat prima
  Muziek

  Lorde lijkt nieuwe single ‘gepikt’ te hebben van George Michael, maar zijn familie vindt dat prima

  De Nieuw-Zeelandse hitzangeres Lorde (24) bracht onlangs haar eerste single in vier jaar uit en het lijkt erop dat ze in de tussentijd vaak naar George Michael heeft geluisterd. Het nummer ‘Solar Power’ klinkt volgens vele luisteraars zo sterk als zijn hit ‘Freedom! ’90', dat er een rechtszaak moet volgen. Maar niets is minder waar, zo blijkt. Michaels nabestaanden vinden het vooral een eer.
 2. Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”
  Showbizz
  1

  Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”

  Ketnetters hoorden het nieuws zondagochtend al in ‘Kingsize Live’. Voor het zevende en laatste jaar slaan Ketnet en Studio 100 de handen ineen om een gloednieuwe ‘Ketnet Musical’ op touw te zetten. ‘Ketnet Musical: De finale’ verschijnt vanaf het voorjaar van 2022 in de zalen. Het wordt een grappige muzikale afsluiter met een hoop jonge talenten én Ketnet-wrapper Gloria Monserez (19) in één van de volwassen hoofdrollen.