Tim uit 'Temptation Island' met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Tim Wauters
Snapchat Tim Wauters
Tim Wauters, bekend van 'Temptation Island', is afgelopen weekend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Eerst dachten de artsen dat het om een hersenvliesontsteking ging, later bleek het om een geknelde zenuw te gaan.

Tim klaagde over een enorme hoofdpijn en had last van tintelingen in zijn arm en hand. Daarom werd hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Op foto’s op Snapchat is te zien hoe hij aan het infuus ligt. Aan RTL vertelt hij dat de artsen in eerste instantie aan een hersenvliesontsteking dachten. Later bleek het om een geknelde zenuw in zijn nek te gaan. "Daardoor zijn andere spieren nu verkrampt" vertelt hij. "Ik slik nu zware medicatie, maar ik was wel erg geschrokken, want ik wist niet waar het vandaan kwam.” Ondertussen is Tim weer thuis bij zijn moeder. Als de situatie tegen vrijdag niet verbetert, volgt een scan.

Tim Wauters
Snapchat Tim Wauters30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gregory borms

  Hopeloos man

 • Marc De Vos

  Er zijn honderden artiesten en kunstenaars die aandacht zouden moeten krijgen omwille van hun kunstwerken of liedjes enz maar deze puber krijgt alle aandacht omwille van een spoedopname. Onszelf mss is in vraag stellen mensen..

 • Nor Din

  Niet verliefd worden op de verpleegsters Tim!

 • Jeroen Callebaut

  Hersenvliesontsteking? Degene die dit dacht heeft duidelijk niet naar Temptation gekeken...

 • DIRK VAN DESSEL

  Een goed laxatief toedienen zodat zijn puberaal gedrag eens en voor altijd "uitgescheiden" zal zijn en hij zich plots als een normale 30-jarige zal gedragen.