Tim Wauters
Volledig scherm
Tim Wauters © Snapchat

Tim uit 'Temptation Island' met spoed opgenomen in het ziekenhuis

TVTim Wauters, bekend van 'Temptation Island', is afgelopen weekend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Eerst dachten de artsen dat het om een hersenvliesontsteking ging, later bleek het om een geknelde zenuw te gaan.

30 reacties

 • Gregory Borms

  5 jaar geleden
  Hopeloos man
 • Sam Valkenborgs

  5 jaar geleden
  Er zijn honderden artiesten en kunstenaars die aandacht zouden moeten krijgen omwille van hun kunstwerken of liedjes enz maar deze puber krijgt alle aandacht omwille van een spoedopname. Onszelf mss is in vraag stellen mensen..
 • Nor Din

  5 jaar geleden
  Niet verliefd worden op de verpleegsters Tim!
 • Jeroen Callebaut

  5 jaar geleden
  Hersenvliesontsteking? Degene die dit dacht heeft duidelijk niet naar Temptation gekeken...
 • DIRK VAN DESSEL

  5 jaar geleden
  Een goed laxatief toedienen zodat zijn puberaal gedrag eens en voor altijd "uitgescheiden" zal zijn en hij zich plots als een normale 30-jarige zal gedragen.
 1. Timmeke Timmeke, wat doe je nu? Zelfs de makers van 'Temptation Island' zijn verbijsterd
  PREMIUM

  Timmeke Timmeke, wat doe je nu? Zelfs de makers van 'Temptation Island' zijn verbijs­terd

  Het ondenkbare is gisteren gebeurd. Tim — die de eerste negen afleveringen van ‘Temptation Island’ niet in beeld kon komen zonder het over zijn Deborah te hebben en hun nakende trouw — maakte plots een bocht van 180 graden. Reden: de blonde Nederlandse verleidster Cherish, die enige interesse in de Aalstenaar vertoonde. "Ik kon mijn gevoelens niet meer tegenhouden", zucht Timtation vandaag. Niet enkel bij de kijker, maar ook bij de makers van het VIJF-programma vielen de monden open.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.