Tim Wauters
Volledig scherm
Tim Wauters © Snapchat

Tim uit 'Temptation Island' met spoed opgenomen in het ziekenhuis

TVTim Wauters, bekend van 'Temptation Island', is afgelopen weekend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Eerst dachten de artsen dat het om een hersenvliesontsteking ging, later bleek het om een geknelde zenuw te gaan.

30 reacties

 • Gregory Borms

  4 jaar geleden
  Hopeloos man
 • Sam Valkenborgs

  4 jaar geleden
  Er zijn honderden artiesten en kunstenaars die aandacht zouden moeten krijgen omwille van hun kunstwerken of liedjes enz maar deze puber krijgt alle aandacht omwille van een spoedopname. Onszelf mss is in vraag stellen mensen..
 • Nor Din

  4 jaar geleden
  Niet verliefd worden op de verpleegsters Tim!
 • Jeroen Callebaut

  4 jaar geleden
  Hersenvliesontsteking? Degene die dit dacht heeft duidelijk niet naar Temptation gekeken...
 • DIRK VAN DESSEL

  4 jaar geleden
  Een goed laxatief toedienen zodat zijn puberaal gedrag eens en voor altijd "uitgescheiden" zal zijn en hij zich plots als een normale 30-jarige zal gedragen.
 1. Timmeke Timmeke, wat doe je nu? Zelfs de makers van 'Temptation Island' zijn verbijsterd
  PREMIUM

  Timmeke Timmeke, wat doe je nu? Zelfs de makers van 'Temptation Island' zijn verbijs­terd

  Het ondenkbare is gisteren gebeurd. Tim — die de eerste negen afleveringen van ‘Temptation Island’ niet in beeld kon komen zonder het over zijn Deborah te hebben en hun nakende trouw — maakte plots een bocht van 180 graden. Reden: de blonde Nederlandse verleidster Cherish, die enige interesse in de Aalstenaar vertoonde. "Ik kon mijn gevoelens niet meer tegenhouden", zucht Timtation vandaag. Niet enkel bij de kijker, maar ook bij de makers van het VIJF-programma vielen de monden open.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.