Tim uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin: “Niet fijn voor haar dat mensen naar Elke blijven vragen”

Elke en Tim uit ‘Blind Getrouwd’.
VTM Elke en Tim uit ‘Blind Getrouwd’.
Tim uit ‘Blind Getrouwd’ heeft de liefde gevonden. Niet bij Elke, de vrouw waaraan hij gekoppeld werd in het programma, maar wel bij iemand die hij leerde kennen dankzij de show.

Tim en Elke leken het perfecte koppel in ‘Blind Getrouwd’, maar na vijf maanden proberen besloten ze toch hun eigen weg te gaan. Niet helemaal, want de twee zijn altijd erg goed bevriend gebleven en zien elkaar wekelijks. Tim heeft ondertussen een nieuwe vriendin leren kennen, maar er is één probleem, zo vertelt hij in het Nieuwsblad: “Zij vindt het niet leuk om constant te horen hoe jammer het is dat Elke en ik uiteen zijn.”

Blijkbaar is het Vlaamse kijkpubliek nog altijd heel geïnteresseerd in de relatie van Tim en Elke, ook al is die niet meer van romantische aard. Op sociale media krijgen ze nog veel te vaak berichten waarin men oproept om het “nog eens te proberen”. Vandaar dat hij niet onthult wie zijn nieuwe vlam is, want hij wil die relatie afschermen. Wel geeft hij mee dat ze al een paar maanden samen zijn. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Steven Du Four

  Tja, wat wil je? Dit kom je dan tegen door aan zulke programma's mee te doen he!

 • Ronny Cuypers

  Als je ervoor kiest om je privé leven op tv en in de kranten te beleven, dan moet je niet klagen als mensen interesse hebben.

 • lode van doorne

  Dan wil ik het wel eens proberen , met Elke ????? Knappe griet !

 • Gerda Heyndrickx

  Relatie afschermen noemen ze dat maar toch vlug kranten en media verwittigen !!!