Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Tim organiseert het gratis festival dat hij op zijn zesde voor 't eerst bezocht: “Ik werk fulltime, maar mijn middagpauzes zijn voor Grensrock”

MuziekTwee noten van Soulsister op Grensrock ‘88 en de zesjarige Tim Lefever kreeg koorts. Festivalkoorts. Vandaag is Tim veertig en organiseert hij het gratis evenement in thuisstad Menen, als een kind dat festivalleke speelt. “Vroeger hielp ik zelfs met hoogtevrees mee aan het podium. Maar ook als voorzitter ben ik niet beschaamd om met toiletpapier te sleuren wanneer het op is, hoor.” 

  1. Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit”
    Play
    Celebrities

    Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit”

    Joe Jonas (32) verklapte dat hij fan is van zijn ex Taylor Swift (32). In een Instagram Live vertelden hij en zijn vrouw Sophie Turner (26) wat hun favoriete Taylor Swift-album is. Ze zijn het erover eens dat dat ‘1989' is, het vijfde studioalbum van Swift uit 2014. Joe en Taylor vormden een koppel in 2008, maar die relatie kwam abrupt tot een einde door een kort telefoontje van de zanger. Daarop volgde een reeks uithalingen naar elkaar in songs en interviews. Maar de laatste jaren lijken ze dus toch weer goed overeen te komen.