Tineke en Tim, zoals élk jaar, ook in 2022 present op Werchter. “Onze Finn zal voor altijd ons ‘Werchterkindje’ zijn.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tineke en Tim, zoals élk jaar, ook in 2022 present op Werchter. “Onze Finn zal voor altijd ons ‘Werchterkindje’ zijn.” © Pieter-Jan Van Stockstraeten/Jan De Meuleneir/PN

Tim (36) en Tineke (35): “Wij keken naar Foo Fighters op Werchter, terwijl ons kindje werd verwekt in een labo in Gent”

MuziekOp Werchter voor het hoofdpodium staan én tegelijk een kind verwekken. Het kan zonder vuile manieren, zelfs zonder je bekertje te lossen. Tim en Tineke verlieten Rock Werchter enkele uren om in het ziekenhuis eicellen te laten oogsten voor hun IVF-behandeling. Ze stonden al terug op de wei, toen in een petrischaaltje in Gent hun zoon Finn (nu 4) werd verwekt. 

3 reacties

 • Karine Kuhn

  2 maanden geleden
  Mr.FV, wat vindt u het mooiste om aan uw kind te vertellen : we wensten zo graag een kindje maar het lukte niet op de natuurlijke wijze, en we hebben de wetenschap een handje laten helpen, dan wel : we wensten eigenlijk geen kind maar we hadden onbeschermde sex in ons tentje op Werchter en daar ben je nu. Oke 2 uitersten, maar als kind wil je toch niet weten hoe en waar je verwekt bent. Het is belangrijker te weten dat je welkom bent, en dat was bij deze mensen duidelijk het geval.
 • Franky Vansteelandt

  2 maanden geleden
  Wat een romantisch verhaal om aan je kleine te vertellen. Gij zat in een glazen buis en wij waren bezig met de Monkey Wrench.
 • Denis Heynderickx

  2 maanden geleden
  Oh wat leuk voor Tim en Tinneke. Hun kinderwens werd dan ook vervuld met de hulp van het topteam van W.D. Wij hebben ook een heel positieve ervaring gehad. We zijn hem eeuwig dankbaar voor onze dochter, die net als Finn 4 jaar is..
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.