Tijs Vanneste op de grasvlakte in Geel waar hij vorige zomer met negen jongvolwassenen 'De kemping' uitbaatte.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijs Vanneste op de grasvlakte in Geel waar hij vorige zomer met negen jongvolwassenen 'De kemping' uitbaatte. © VRT

Tijs 'Van Echelpoel' Vanneste maakt met 'De kemping' nu ook tv: “Oprechter dan dees wordt het niet op den televies”

ShowbizzVoor zijn vaste klanten is hij een tatoeëerder, de rest van Vlaanderen herinnert zich vooral zijn alter ego Van Echelpoel en vanavond leren we met z'n allen een nieuw kantje kennen van Tijs Vanneste (42): in 'De Kemping' (Eén) krijgen we te zien we hoe hij, samen met negen kwetsbare jongeren, een camping start. "Eén van hen, een ex-leerling van me, is door foute vrienden in de val van seks, drugs en rock-’n-roll getrapt. Hij verdient gewoon nog een kans."

 1. Met deze twee artiesten scoor je gegarandeerd een hit!
  Play

  Met deze twee artiesten scoor je gegaran­deerd een hit!

  Vandaag releasen Elton John en Ed Sheeran hun kerstsingle 'Merry Christmas'. Een verrassende samenwerking, maar Elton John is niet de enige 'oudere' artiest die beroep doet op moderne, populaire artiesten. Onder andere Kylie Minogue, de Pet Shop Boys en Madonna hebben de laatste jaren samengewerkt met moderne popsterren om niet in de vergeetput te belanden. Maar wie heeft wie het hardste nodig? Desna en Senne zochten het uit in een nieuwe Showbits.
 2. BV’s reageren teleurgesteld op beslissingen Overlegcomité: “Slaapwel liefste Sportpaleis”
  Showbizz
  15

  BV’s reageren teleurge­steld op beslissin­gen Overlegco­mité: “Slaapwel liefste Sportpa­leis”

  Het Overlegcomité kwam deze voormiddag samen om de coronamaatregelen op scherp te stellen. Vooral de cultuur- en evenementensector moet eraan geloven. Heel wat BV’s zijn boos op de regering en uiten hun frustraties op sociale media. “Ik begrijp het verschil niet tussen 400 mensen met afstand op een stoel voor niet langer dan twee uur en een vol café waar je zonder controle door elkaar wandelt tot 23u in de avond.”