Tom Ford en Richard Buckley
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Ford en Richard Buckley © Photo News

“Tijdens dat ritje in de lift besliste ik dat ik met hem zou trouwen”: het liefdesverhaal van Tom Ford en Richard Buckley

Celebrities“Je kan naar iemand kijken en het gevoel hebben dat je hem altijd al gekend hebt. De eerste avond waarop ik iets ging drinken met Richard, had ik het gevoel dat ik al alles over hem wist." Dat schreef Tom Ford (60) in een artikel voor het magazine OUT in 2011. Hij en z'n echtgenoot Richard Buckley (72) vertelden er gedetailleerd over hoe ze elkaar leerden kennen. En het moet gezegd: hun relaas lijkt zo uit een Hollywood-film weggelopen. Nu Richard eerder deze week overleed na een langdurige ziekte, blikken we terug op hun romance. “Ik zal nooit iemand beter vinden dan hij.”

 1. Staan Karen, Kristel en Kathleen binnenkort na 14 jaar opnieuw samen op het podium?
  Play
  Showbits
  15

  Staan Karen, Kristel en Kathleen binnenkort na 14 jaar opnieuw samen op het podium?

  Ex-K3’tje Kathleen Aerts is even terug in België. Ze spendeerde heel het weekend op de Vakantie Expo in Antwerpen om vakantiegangers warm te maken voor Zuid-Afrika. Kathleen en haar gezin organiseren reizen naar haar tweede thuisland en andere Afrikaanse landen. Ze opende recent ook haar Droom Guesthouse, dat VTM-kijkers leerden kennen in het programma Villa Zuid-Afrika. Jarne trok naar Kathleen toe om te vragen hoe met haar gaat. En hij polste ineens naar een mogelijke K3-reünie. Het verrassende antwoord van het ex-K3'tje kom je te weten in een nieuwe Showbits.