Tom Ford en Richard Buckley
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Ford en Richard Buckley © Photo News

“Tijdens dat ritje in de lift besliste ik dat ik met hem zou trouwen”: het liefdesverhaal van Tom Ford en Richard Buckley

Celebrities“Je kan naar iemand kijken en het gevoel hebben dat je hem altijd al gekend hebt. De eerste avond waarop ik iets ging drinken met Richard, had ik het gevoel dat ik al alles over hem wist." Dat schreef Tom Ford (60) in een artikel voor het magazine OUT in 2011. Hij en z'n echtgenoot Richard Buckley (72) vertelden er gedetailleerd over hoe ze elkaar leerden kennen. En het moet gezegd: hun relaas lijkt zo uit een Hollywood-film weggelopen. Nu Richard eerder deze week overleed na een langdurige ziekte, blikken we terug op hun romance. “Ik zal nooit iemand beter vinden dan hij.”

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.